MODA

2012 Yaz Gelinlik Trendleri

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 26.05.2012

2012 Yaz Ayı Gelinlik Trendleri

Bahar ayları da sona ermek üzere. Yaz gelinlerini aldı bir telaş. Hala gelinlik modelinde kararsız olan genç kızlar içindünya modasından 8 trendstiliderledik. Bu yılın en moda gelinlik tasarımlarından birini üzerinizde görmekse niyetiniz, bu tasarımlara göz atmadan gelinlik modelinize karar vermeyin.

Her Gelinin Belini Süsleyecek Bir Kemer Olacak

2012 gelinliklerinde en çok kullanılan aksesuar kemer olacak. Kadın vücuduna en çok yakışan aksesuarlardan biri olan kemer, 2012 gelinlik modasında da yerini alıyor. İster bele oturan tarzda olsun, ister göğüs altında kullanılsın, gösterişli taşlarla bezenmiş olsun ya da sadece bir kurdele kadar ağırbaşlı… Bu sene her gelinin belini süsleyecek bir kemeri mutlaka olacak.

Dantel Bolerolar Çok Moda

Bu yılın gelinlik trendlerinde boncuklu işlemeler ve danteller büyük rol oynuyor. Kate Middleton’ın muhafazakar ve sofistike gelinliği dünya modasında hala çok konuşuluyor. Bu senenin bir diğer vazgeçilmez gelinlik aksesuarı ise dantel bolerolar olacak. Dantel bolerolar sayesinde yalnızca yaz akşamlarının serinliğinden korunmakla kalmaz, aynı zamanda bolerolu ve bolerosuz olmak üzere iki ayrı görünüme sahip bir gelinlik giyme ayrıcalığını yaşarsınız.

1.Katmanlı Gelinlik Trendi

2012 Yaz Ayı Gelinlik Trendleri

Deniz kızı havasındaki katmanlı bu gelinlik modeli,kalçalarındaki fazlalıkları örtbas etmek isteyen genç kızlariçin son derece ideal.

2. Omuz Askıları Düşük Modeller

2012 Yaz Ayı Gelinlik Trendleri

Her mevsim için romantik bir gelinlik modeli olan bu tasarımda, omuzlara uzanan askıları ve straples duruşuyla çok göz alıcı. Romona Keveza imzalı bu gelinliği, göğüs dekoltesine güvenen genç kızlar tercih edebilir. Son derece dramatik ve yumuşak hatlara sahip model, kır düğünü için rahatlıkla tercih edilebilir.

3.İllüzyon YakaGelinlik Trendi

2012 Yaz Ayı Gelinlik Trendleri

İllüzyon yaka gelinlik eğilimleri bu yılın en favori stili. Monique Lhuillier imzalı bu çarpıcı gelinlik süslenmiş yakalı, kemerli ve peçeli stiliyle göz kamaştırıyor.

4.Koyu Renk Gelinlik Trendi

2012 Yaz Ayı Gelinlik Trendleri

"Renkli gelinlik hayal mi gerçek mi?" demeyin. Çünkü bu yılın Bahar-Yaz 2012 gelinlikmodasında renk fazlasıyla var. Hatta Sonbahar 2012 trendlerinde modacılar arasında siyah gelinliklere doğru bir gidişat olduğu söylüyor.Elie Saab’ın tasarladığı deniz yeşili gelinlik detaylarıyla sahilde bir yaz düğünü için son derece ideal. Düğününde eşsiz olmak isteyen, cesur gelinlerin tercih edebileceği bir stil.

5. Boncuklu Gelinlik Trendi

2012 Yaz Ayı Gelinlik Trendleri

Boncuklarla işlenmiş gelinlik modelleri zaman zaman iniş çıkış gösterse de modasını bu yaz da devam ettireceğe benziyor. Boncuklu işlemeli gelinliklerin, uzman ellerde yapıldığında ortaya çok şık ve sofistike bir tasarım çıkabileceğinin en canlı örneği olan tasarım, Badgley Mischka imzalı.

6. Seksi Yırtmaçlı Gelinlik Trendi

2012 Yaz Ayı Gelinlik Trendleri

Düğününüzde, seksi yırtmaçlı bu gelinlik modeliyle sizi gören herkesi büyüleyebilirsiniz. Monique Lhuillier’ın Monroe adlı bu çarpıcı ve cesur gelinlik modeli eminiz misafirleriniz için de büyük bir sürpriz olacaktır.

7. Dantel Kollu Gelinlik Trendi

2012 Yaz Ayı Gelinlik Trendleri

Bu gelinlik modeli ilk bakışta Bella Swan veya Pippa Middleton’ın stilini görebilirsiniz. Kraliyet düğünlerinde görebileceğiniz bu stil, bu sene çok moda.

Gelinlik ve dantel; iki eski dost… Ancak bu seneki danteller her zamankinden daha gösterişli. Öyle ki, kimi zaman gelinliğin kendisinden bağımsız, ayrı bir parça gibi görünüp kendi tarzını ortaya koyuyor ve görenlerin aklını başlarından alıyor.

Dantel kollu gelinlik eğilimleri Kate Middleton’dan sonra daha çok tercih edilir oldu. Sofistike ve muhafazar, masum bir gelinlik tercih eden genç kızlara iyi bir alternatif.

8. Kısa Gelinlik Trendi

2012 Yaz Ayı Gelinlik Trendleri

Bu kısa ve sevimli gelinlik Jenny Packman'in imzasını taşıyor. Oldukça şık ve kadınsı çizgilere sahip gelinlik, retro ruhunu yaşatıyor adeta. Eğer düğün gecenizinilerleyen saatlerinde daha rahat hareket etmek içinikinci bir gelinlik giymek gibi bir planınız varsa, bu alımlı ve rahatmodeli tercih edebilirsiniz.

Fotoğraflar: Credit

Konular :