MODA

2013 Kış Sezonunun En Moda 10 Parçası

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 21.12.2012

2103 Kış Sezonunun En Moda 10 Parçası

Kış çoktankapımıza dayandı.Kat kat lahana gibi giyinildiğisoğuk günlerin tam ortasındayız. Ama iyi haber. 2103 kış sezonun içinizi ısıtan ve neşelendiren sıcak kıyafetleri soğuk günlerde neşelenip kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak.

İşte 2103 Kış Sezonunun En Moda 10 Parçası

1)Parka

Haki tonlarda görmeye alışık olduğumuz parkanın bu sezon siyah rengi de oldukçamoda. Hemen kendinize bir parka satın alın, ne kadar fonksiyonel olduğunu keşfedince kesinlikle vazgeçemeyeceksiniz.

2103 Kış Sezonunun En Moda 10 Parçası

2)Büyük Boy Kazaklar

Sezonun favori parçası olan büyükbeden kazakları birçok şekilde kullanabilirsiniz. Büyük beden gömleklerle, patenci etek ya da siyah pantolonlarla veya şortlarlarahatlıkla eşleştirebilirsiniz. Genellikle uygun fiyatlı olan bu kazakların renkli, baskılı ve desenli olanlarından çeşit çeşit alabilirsiniz.

3)Çivili Şort

Bu sezon ayakkabıdan kazağa hemen hemen her kıyafette görmeye alıştığımız çiviler, özellikle de mini şortlar da son derece şık duruyor. Parti kıyafetlerinin favori parçası bu mini şortlarıbacaklarına güvenenler kaçırmasın!

4) Saç Bantları

80’li yılların favori saç aksesuarı olanbantlar,bu sezon da kendini farklı formlarda gösteriyor. Şipşak bakımlı saçların sırrı. Kışın uzun uzadıya kuaförde vakit kaybetmek istemiyorsanız bu moda saç bantlarından birkaç tane mutlaka edinin.

2103 Kış Sezonunun En Moda 10 Parçası

5) Yapay Kürk

Sıcak ve zarif yapay kürkler, soğuk kış günleri için ideal bir seçim. Üstelik rahatlıklagece elbiselerinin üzerine giyebilirsiniz. Ayrıca siyah mini bir elbise ve platformlu ayakkabılarla çok şık bir kombin oluşturabilirsiniz.

6) Biker Botlar

Motorcu botları, yağışlı günlerin favori parçası. Aslında biker botları yaz aylarında dahi şortlarınızla rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. Rock'n'roll kıyafeti yaratmakiçin yüksek belli şort ve bu motorcu botları size yeterli! İşte yılın favori ikilisi.

7) Tozluk

Kışsezonunun en moda aksesuarlarından biri de tozluklar. Genç kızlar arasında oldukça favori olantozluklar, bu sezon renkli,baskılı ve desenliçeşitleriyle karşınızda. Gömlek, kazak ve eteğin tamamlayıcı tozluklar ile yılın trendini yakalayabilirsiniz.

8) Peplum Elbise

Peplum tulum modasının dorukta olduğu bir sezondayız. Özellikle vücudunuzun güzel hatlarını ortaya çıkarmak için iyi bir seçim olabilir!

9) Payet

Genellikle gece kıyafetlerinde karşımıza çıkan payetler, bu sezon gündelik kıyafetlerde de karşımıza çıkıyor. Gece dışarı çıktığınızda veya ev partilerinde payetli şort, etek veya elbiseleri mutlaka göz önünde bulundurun.

10) Metalik Elbise

Her mevsiminmodası olanmetalik elbiseler bu kış da çok moda. Metalik aksesuarlar, şort ve ayakkabı seçimleri sizi şıklık yarışında öne geçirebilir.

2103 Kış Sezonunun En Moda 10 Parçası

Aslında metalik elbiseli ile herhangi bir aksesuara gerek kalmadan da rahatlıklaşık olabilirsiniz. Mini metalik elbise, siyat tayt ve stiletto'larla gerçekten çok şık olabilirsiniz.

Konular :