MODA

2014 Yaz Modasının En Trend 5 Stili

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 04.06.2014

2014 Yaz Modasinin En Trend 5 Stili

2014 yaz modasınınen trend yaz kıyafetlerini tanıtmadan önce sezonun biz kadınlara sınırsız bir rahatlık sunduğunu söylemeden geçmeyelim. Her biri farklı bir stil yaratan yaz modasının birbirinden sevimli ve rahat kıyafetlerini yakındaninceleyince siz de bize hakvereceksiniz. Sürekli değişen moda trendlerini gardırobunuza yansıtırken yeni sezona dair ipuçlarını sizler için araştırdık. Rahat giyilmek üzere tasarlanmış sevimli kıyafetler 2014 yazına damgasını vuruyor.

1) Ayak Bileğinde Biten Skinny Jeans Çok Moda!

Yüksek belli, paçaları ayak bileğinde biten skinny jeans kıvrımlı vücut hatlarına sahip kadınlar için son derece ideal. Eğer bacak boyunuz kısa ise bu model jeanlerden uzak durun. Üzerini basic bir tişört, gömlek, ceket ile tamamlayabilirsiniz. Ayakkabı seçiminde özgürsünüz. Dilerseniz sivri topuklu klasik bir ayakkabı tercih edebilirsiniz, isterseniz spor bir ayakkabı ya da düz bir sandaletkısa yoldan en trend görünüme kavuşturacaktır.

2014 Yaz Modasinin En Trend 5 Stili

Bizim önerimiz; ayak bileğinde biten skinny jeans için sivri burunlu ve yüksek topuklu sandalet.

"Bu Yaz Ne Moda" Diyenlere....

2014 Yaz Modasinin En Trend 5 Stili

2) Güzel Yaz Elbiseleri

Elbiseler bu yazın en moda kıyafeti. Her yerde karşımıza çıkıyor; ister sokakta, ister gece dışarı çıkarken tercih edilebilecek elbiselerin rengi, deseni size kalmış. Çizgili siyah-beyaz modeller, çiçek desenleri, geometrik desenler veya tek renk; tercih size kalmış. Ruh halinizi en iyi yansıtacak tasarımı siz seçin.

2014 Yaz Modasinin En Trend 5 Stili

2014 Yaz Modasinin En Trend 5 Stili

Hafif kumaşlarla yapılmış elbiseler, sıcak yaz günleri için kuşkusuz iyi bir seçim olacaktır. Eğer çok uzun boylu değilseniz, midi elbiseleri tercih edebilirsiniz. Uzun veya kısa fark etmez, yaz elbiseleri için en doğru ayakkabı seçimi, yüksek topuklu sandaletler.

3) Seksi Yazlık Şortlar

Kısa şort, bacaklarına güvenenler için en doğru seçim olacaktır. Bacaklara dikkat çeken kesimlere sahip şortlar, yüksek ve düşük belli modelleriyle karşımıza çıkıyor.

2014 Yaz Modasinin En Trend 5 Stili

2014 Yaz Modasinin En Trend 5 Stili

Bacaklarına güvenenlerin tercihi şortlar bu yaz genellikle ipek bluzlarla tamamlanıyor. Kot veya pamuklu kumaştan tasarlanan şortlar hem rahatlığı hem de şıklığı bir arada yaşatıyor.


Kot şortu, converse spor bir ayakkabıyla veya bantlı yüksek topuklu sandaletlerle tamamlayabilirsiniz.

4) 2014 Yaz Etek Modası

Midi, kısa ve kalem etekler bu yılın en trend etek modelleri. Bu yüzden vücudunuza en uygun stili kendiniz belirleyin. Üzerine seçeceğiniz üst ile farklı stiller oluşturmanız mümkün. İpeksi bluz ve gömlekler ile son derece şık görünebileceği gibi, basit bir tişörtle de son derece trend bir görünüme bürünebilirsiniz.

2014 Yaz Modasinin En Trend 5 Stili

Kişiliğinizi ve ruh halinize en uygun renk ve biçimi kendiniz seçin. Kıyafetinizi doğru aksesuarlarla tamamlayama özen gösterin. Eteğinizin zıt renklerindeki aksesuarlar stilinizi ortaya koyacaktır.

Etek için en uygun ayakkabı seçimi, bizim önerimiz, kısa topuklu sandaletler veya yüksek topuklu bantlı ayakkabılar.

5) Tulum ve Playsuit Modası

Rahatlıkla kadınsılığı bir arada sunan playsuit ve tulumlar bu yaz çok moda. İster şort ister pantolon şeklinde tercih edilebilen tulumlar, gardırobunuzu yaza hazırlarken mükemmel bir seçim olacaktır.

2014 Yaz Modasinin En Trend 5 Stili

Sıklıkla "romper"larla yani kısa tulumlarla karıştırılan playsuitlerin farkı, şort kısımlarının daha bol etek gibi durması. Romperların yıldızının bu sezon parlamasının ardından playsuit modası da bizlere göz kırpıyor. Şortun rahatlığını ve elbisenin şıklığını bir arada yaşatan bu parçalar oldukça sevimli değil mi?

Sadelikten hoşlananların tercihi tek renkli playsuitlerin yanı sıra, cesur kadınların tercihi dikkat çekici çiçek baskılı playsuitler desezonun en trend kıyafetleri arasında yer alıyor.

Konular :