MODA

2015 İlkbahar-Yaz Ayakkabı Trendleri

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 30.01.2015

2015 ilkbahar yaz ayakkabı trendleri


Bu ilkbahar-yaz sezonunun ayakkabı ve sandalet modası zengin çeşitlilikte. Her yaz yenilenen ve değişen yaz ayakkabı trendleri bakalım bu sene bizlere ne gibi yenilikler sunacak...2015’in şık ayakkabı trendlerine şimdi göz atmaya ne dersiniz?


Düz Ayakkabılar: Düz ayakkabılar özellikle sıcak yaz günlerinde rahatlığı sevenler için doğru bir alternatif. Baskılı modellerin yanı sıra metalik renkler ve sade renklerde de birçok model var üstelik.

Gladyatör Ayakkabı: Sandaletler bu sezon bantlı ve farklı şekillerde kayışlı modellerle karşımıza çıkıyor. Gladyatör sandaletler ayak etrafında ve ayak bileği etrafında askıları olan modellerden.

Blok Topuklar: Eski dönemlerin modası olan ahşap topuklu takoz ayakkabılar bu sene yine moda. Chunky topuk olarak bilinen ve 70’li yılların modası olan takoz topuklar rahat denilebilecek modeller arasında.


Yüksek Platformlu Ayakkabılar: Artistik topuklu modeller yine karşımıza çıkıyor.Aslında her tür topuğa yavaş yavaş alışıyoruz ayakkabı modellerinde. Ancak bu sezonun modelleri gerçekten de sıra dışı denilebilecek tarzda.


Desenli, BaskılıKalın Tabanlı Ayakkabılar: Çiçek baskıları ve daha birçok farklı baskı modellerini ayakkabılarda görmek mümkün 2015 yaz sezonunda.

Topuklu Düz Modeller:Düz modelli topuklu ayakkabılar her tür kıyafetle tercih edilebilen şık ve gösterişli modellerden.

Renkli Yüksek Topuklu Ayakkabılar:

Sivri Burunlu Kovboy Ayakkabı:Popülaritesi yavaş yavaş düşen sivri burunlu ayakkabılar bu yaz yine atağa geçiyor gibi.

KurdeleliAyakkabı: 2015 ayakkabı trenlerinde son derece sofistike ayakkabı modelleri de eşlik ediyor.

Metalik-Parlak Renkli ve Yılan Derisi Görünümlü Ayakkabılar: Altın, gümüş gibi parlak renklerin yanı sıra; neon renkleri veyılan derisi baskılarını da 2015 yazındasıkçagöreceğiz.

Konular :