MODA

Bacakları Kısa Olanlar İçin En İyi Şort Kesimi Hangisidir?

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 14.04.2015

2015 İlkbahar Yaz Bermuda Şort Modası

Havalar ısınmaya başlayınca genellikle kendimizi daha rahat hissedeceğimiz, tiril tiril elbiseler giymeyi tercih ederiz. Ya da bizi terletmeyecek, kısa şortları...Pekiama şort giymek için ille de uzun, kusursuz bacaklarasahip olmak mı gerekir?Eğer sizin de "şort giyme fobiniz" varsa stil danışmanımızın önerileri çok işinize yarayacak!

Site Takipçisi: “Bacaklarım şort giymeye uygun olmadığı için yazın gelişini korkuyla bekliyorum. En iyi şort kesimi hangisidir?”

Stil Danışman Önerisi:

Paçaları hafif genişleyen “kısa” şortlarla, kısa bacakları daha uzun gösterebilirsiniz. Ya da kalçalarınızın ancak ortalarına kadar inen şortları deneyin. Bacaklarınız kısa ve tıknazsa, çorap ve spor ayakkkabı giymekten kaçının; bacaklarınızı daha uzun göstermek için azıcık topuğu olan sandaletleri tercih edin.

Eteklere gelince, dizin hemen altında biten evaze kesimler en iyisidir. Etek, pantalon ve şort olsun, bacaklarınızın en kalın yerinde sona eren kesimleri kesinlikle tercih etmeyin. Topuklar her zaman bacakları daha ince gösterir, siz de alçak topuklu rahat bir çift ayakkabı edinin.

Bronzlaştırıcı Sürmenin Püf Noktaları

Bronzlaşmış bir ten, bacakları anında daha ince, uzun ve daha pürüzsüz gösterir. Yıl boyu bronzulk için en iyi seçim güneşsiz bronzlaştırıcılardır. Her zaman bacaklarınızdaki ölü derileri uzaklaştırarak (vücut peelingi ile) işe başlayın ve bronzlaştırıcı ürününüzü sürmeden önce yumuşak bir nemlendiriciyi cildinize masajla yedirin. Topuklar ve dizlerde bronzlaştırıcıyı fazla kaçırmamaya dikkat edin, yoksa bu bölgelerde koyuluklar oluşabilir.

Işıltılı Bacaklar İçin...

Bacaklarınıza vücut yağı sürmek onlara ayrı bir ışıltı kazandırı ve özellikle bronzlaşmış tende çok hoş görünür. Zeytinyağı, ayçiçek yağı yada badem yağı bile işinizi görebilir.

2015 İlkbahar-Yaz Bermuda Şort Modasından Sizler İçin Seçtiklerimiz

2015 İlkbahlar Yaz Bermuda Şort Modası
2015 İlkbahlar Yaz Bermuda Şort Modası
2015 İlkbahlar Yaz Bermuda Şort Modası

2015 İlkbahlar Yaz Bermuda Şort Modası
2015 İlkbahar Yaz Bermuda Şort Modası
2015 İlkbahar Yaz Bermuda Şort Modası

Konular :