MODA

Rahat ve Zarif Detaylarıyla İpekyol 2018 Yaz Koleksiyonu

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 04.03.2018

İpekyol 2018 Yaz Koleksiyonu

Ipekyol Yaz 2018 Koleksiyonu, çiçek ve grafik detaylarını blok renklerle harmanlayarak yaz mevsiminin müjdesini veriyor. Hem feminen hem maskülen tarzı modern dünyanın renk kartelasıyla kusursuzca buluşturan koleksiyon, tamamlayıcı çizgi ve desen oyunlarıyla sıcak sezonun kapısını aralıyor.

İpekyol 2018 Yaz Koleksiyonu

Sıcak havalarla pekişen natürel tonlar, doğal kumaşların birlikteliğiyle Ipekyol Yaz 2018 Koleksiyonu’nda sezona sıcak bir karşılama yapıyor. Ipekyol kadınının feminen ruhuyla uyum sağlayan Yaz 2018 Koleksiyonu, sezonun modern ve renkli dünyasına açılan anahtarı elinde tutuyor.

İpekyol 2018 Yaz Koleksiyonu

Triko elbiseler, grafik etkili ve cut-out detaylı bluzlar ile birleşerek alışveriş listelerinin favorisi haline geliyor.Grafik oyunları, blok renkler ve çizgi detayları sezonun dikkat çeken stil kodlarıyla bir araya geliyor ve Ipekyol kadınının renk paletini zenginleştiriyor. Şıklık yarışında en ön sırada yerini alan trikolar, çizgi oyunlarıyla destekleniyor.

İpekyol 2018 Yaz Koleksiyonu

Casual ofis şıklığına gönderme yapan basic pantolon ve ceketler ile kalem etek ve elbiseler en yalın haliyle şehirli kadına atıfta buluyor. Bel hattına vurgu yapan elbiseler ve tulumlar feminen duruşun altını çizen detaylar arasında yerini alıyor. Elbiselerde hayat bulan fırfır ve volan detaylarsa trend raporunun verdiği dinamik görünüm ile yaz akşamlarının en şık görünümlerini sunuyor.

İpekyol 2018 Yaz Koleksiyonu

Boncuk, püskül detayının trikoda ve gömlekteki hareketi, bluzlarda uygulanan büzgü, kol ve omuz oyunlarıyla egzotik bir kontrast yaratıyor. Yaz rahatlığını şıklıkla birleştiren fisto, poplin ve koton kumaşlar ile kendinden desenli çiçekli jakarlar sezonun kumaş seçkisini oluşturuyor.

İpekyol 2018 Yaz Koleksiyonu

Bronz tende kendini belli eden soft pembe, siyahın büyüsu ve doğal taş tonları tende doğal orantıyı sağlıyor. Nar çiçeği, haki tonları ve Akdeniz sahillerine gönderme yapan mavi tonları, saf beyazlarla buluşuyor.

İpekyol 2018 Yaz Koleksiyonu

Sezonun yükselen trendi hasır çantalar, farklı form ve büyüklükleriyle dikkat çekerek şehirden plaja iniyor. Doğal materyallerden ilham alan küpe, kolye ve kemerlerde yer alan hasır püsküller, taş işleme ve floral desenlerle beraber yeniden şekilleniyor. Üç boyutlu payet ve boncuk işlemeli terlikler, espadriller ve sandaletlerse rahat ve doğal ilhamlı sezonun trendleri arasında.

İpekyol 2018 Yaz Koleksiyonu

İpekyol 2018 Yaz Koleksiyonu

Rahat ve zarif bir yaz şıklığı sunan Ipekyol Yaz 2018 Koleksiyonu bu sezon sizi renklerle dolu gizli yaz bahçesine davet ediyor.

Konular :