GÜNCEL

Adana DSİ'de FETÖ Operasyonu

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 04.08.2016

Adana DSİde FETÖ Operasyonu

Adana Devlet Su İşleri (DSİ)'ne düzenlenen operasyonda şüpheliler göz altına alındı.

Şok Baskında 22 Kişi Göz Altına Alındı

Adana’da ‘FETÖ/PDY’ye yönelik soruşturma kapsamında DSİ 6. Bölge Müdürlüğü’ne polis operasyon düzenledi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, sabah saatlerinde DSİ 6. Bölge Müdürlüğü’ne operasyon düzenlendi.

Şüphelilerin Evleri de Arandı

Polis, DSİ’ye ait binalarda arama yaparken, aralarında şube müdürü ve mühendislerin de bulunduğu 22 kişi gözaltına alındı. Aynı zamanda evlerinde de arama yapılan zanlıların emniyetteki sorgusu da sürüyor.

Adana’da ‘Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında polis, Devlet Su İşleri (DSİ) 6. Bölge Müdürlüğü’ne şok bir baskın düzenledi. Gerçekleştirilen operasyonda 22 kişi gözaltına alındı. Polis, DSİ’ye ait binalarla zanlıların evlerinde arama yaptı.

‘FETÖ/PDY’ye yönelik soruşturma kapsamında gerçekleştirilen şok baskında; aralarında şube müdürü ve mühendislerin de bulunduğu biri kadın toplam 22 kişi gözaltına alındı.

DSİ'ye Düzenlenen Operasyonda Şüphelilerin Adliyeye Sevk Edilmesi Bekleniyor

Polis, DSİ’ye ait binaların yanı sıra zanlıların evlerinde de arama yaptı. Düzenlenen operasyon sonrasında gözaltına alınan 22 kişi, önce Adli Tıp Birimi’nde sağlık kontrolünden geçirildi, ardından da sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Zanlıların, emniyetteki sorgularının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Anadolu Ajansı

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR