GÜNCEL

Adana'da Yurt Yangını: 12 ölü!

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 29.11.2016

Son dakika haberleri Adanada yangın bilançosu ağır

Son dakika haberleri: Adana'da yangın bilançosu ağır

Adana son dakika haberleri arasında öğrenci yurdunda çıkan yangın bulunuyor. Adana’da son dakika gelişmesi. Adana yangın ile sarsıldı. Kız öğrenci yurdunda çıkan yangında felaket yaşandı. Son dakika Adana yangınında 12 kişi hayatını kaybetti, 22 kişi yaralandı. Adana İtfaiye Daire Başkanı Fatih Durukan, Aladağ ilçesindeki ahşap olan kız öğrenci yurdunda çıkan yangında 11 öğrenci ile 1 görevlinin yaşamını yitirdiğini belirtti.

Adana son dakika gelişmesiyle sarsıldı. Adana son dakika haberleri arasında kız öğrenci yurdunda çıkan büyük yangın yer alıyor. Adana yangın dehşetini yaşadı. Adana’nın Aladağ ilçesinde bir öğrenci yurdunda çıkan yangından üzücü haberler geldi. Adana kız öğrenci yurdu yangınında 12 kişi öldü, 22 kişi yaralandı. Adana İtfaiye Daire Başkanı Fatih Durukan, Aladağ ilçesindeki ahşap olan kız öğrenci yurdunda çıkan yangında 11 öğrenci ile 1 görevlinin yaşamını yitirdiğini belirtti.

Aladağ Tahsil Çağındaki Talebelere Yardım Derneği Ortaöğretim Kız Öğrenci Yurdu’nda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Bir anda büyüyen yangına ihbar üzerine çağrılan itfaiye ekipleri müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sürerken, bina içinde öğrenci kalıp kalmadığının tespiti için de arama çalışması başlatıldı.Öte yandan,

Adana İtfaiye Daire Başkanı Fatih Durukan, Aladağ ilçesindeki ahşap olan kız öğrenci yurdunda çıkan yangında 11 öğrenci ile 1 görevlinin yaşamını yitirdiğini belirtti.

YARALI ÖĞRENCİLER VAR

Adana yangınından üzücü haberler gelmeye devam ediyor. Henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Alevler bir anda binayı sararken içeride bulunan öğrenciler korku içerisinde camlardan atlayarak canlarını kurtardı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve Orman İşletme Müdürlüğü ve ambulanslar sevk edildi. İtfaiye müdürü Nihat Sarraf, yangının kontrol altına alındığını duyurdu.

"OLAY ARAŞTIRILACAK"

Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik, öğrenci yurdunda çıkan yangınla ilgili şunları söyledi:

"13 kaybımız var. Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. İçişleri Bakanı ile görüştük. Kendisi Adana'ya geçiyor. Ben de Brüksel'den Adana'ya uçacağım. Milletimizin, Türkiye'nin başı sağolsun. Olayda bir ihmal ya da kasıtın olup olmadığı araştırılacak."

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bölgeye gidiyor.

AA

Akşam

AA

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR