GÜNCEL

Anfeca Yazılım ve Danışmanlık Şimdi de KKTC'de

Aysegul Baran Ayşegül BAŞARAN
Yayın : 10.01.2024

Dijital süreçler artık dünyadaki her iş sektörünü etkilerken, soru artık sektörünüzün dijital inovasyondan etkilenip etkilenmeyeceği değil, ne zaman etkileneceğidir!

Şimdi işinize dijital yenilikleri dahil etmek için en doğru zaman! 

Anfeca Yazılım ve Danışmanlık Şimdi KKTC de

Neden ANFECE’yı Seçmelisiniz?

Anfeca Yazılım ve Danışmanlık; web yazılım, özel yazılım çözümleri, e-ticaret yazılımı, web site tasarımı, mobil uygulama geliştirme projelerinde müşterilerine özel uçtan uça çözümler sunmaktadır.

Anfeca’nın dijital strateji hizmetleri işletmelerin dönüşmesine ve büyümesine yardımcı olur. 

Uzmanlığı, farklı sektörlerdeki şirketlerin mevcut ve gelişen teknolojilerden yeni değerler elde etmelerine, iş akışlarını yeniden keşfetmelerine ve optimize etmelerine, altyapıyı modernleştirmelerine ve kullanılmayan potansiyellerini gerçekleştirmelerine olanak tanımaktadır. 

Anfeca Yazılım ve Danışmanlık; dünyanın her yerindeki müşterilerine; en yüksek kalitede, profesyonel standart ve küresel düzeyde teknoloji hizmetleri ve çözümler sunmaktadır. 

Anfeca Software’i benzersiz yapan nedir?

Sektörler ve küresel trendler hakkında derin bir anlayışa sahip deneyim derinliği, yeniliklerin ve en iyi uygulamaların paylaşılmasına olanak tanır.

  • Yapılandırılabilir modüllerin çevikliği
  • Maliyet, gelir ve yükümlülüklerin kapsamlı analizleriyle toplam iş değeri elde edin.
  • Daha akıllı iş zekası: Stratejik ve bilinçli karar verme.
  • Sağlam ve kapsamlı paket: Finans ve muhasebe, yönetişim ve risk yönetimi için yapılandırılabilir yazılım.
  • Daha yüksek operasyonel verimlilik: Tüm iş sistemlerinden veri akışının sorunsuz entegrasyonu.

İş Hedeflerinize En İyi Çözümleri Bulmak

2006'ten beri güvenilir bir e-ticaret web sitesi tasarım ve geliştirme hizmetleri sağlayıcısı olan Anfeca Yazılım ve Danışmanlık, güzel tasarlanmış, hedef kitlenize göre uyarlanmış, sorunsuz çalışan, güvenli ve gerekli tüm üçüncü taraf hizmet ve sistemlerle entegre edilmiş bir web mağazası edinmenize yardımcı olmaktadır.

Bir e-ticaret yazılımından ne bekliyorsanız, çok daha fazlası. Liderlerin tercihi, en mükemmel e-ticaret platformu

E-ticaret Uygulama Geliştirme Hizmetleri Dönüşümleri

  • Markanızı güçlendirin

Mobil uygulamasında ve e-ticaret BT'sinde 18 yıllık deneyime sahip Anfeca Yazılım ve Danışmanlık , mobil ticaret çözümlerinin profesyonel gelişimini sunar.

Anfeca Yazılım ve Danışmanlık, Türkiye'den sonra şimdi de KKTC'de hizmet vermeye başladı!  

E-ticaret Desteği

Uzun yıllara dayanan bir iş birliği içerisinde, e-ticaret uygulamanızın performansını ve verimliliğini izliyor, sorun giderme çalışmalarını yapıyoruz. Ayrıca yeni özellikler sunuyoruz ve büyük ölçekli girişimleri (geçiş gibi) yürütüyoruz.

Yetkili e-ticaret geliştiricileri mi arıyorsunuz? Ekibimiz, teknolojiyle ilgili tüm zorluklarda size yardımcı olmaya hazır!

18 yıllık profesyonel iş tecrübesine sahip, her biri alanında uzman kadrosuyla, ülke genelinde hizmet veren İstanbul merkezli bir yazılım geliştirme ve danışmanlık firması olan ANFECA, 2021’den beri KKTC’de de hizmet vermektedir.

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR