GÜNCEL

Beşiktaş'ın Yeni Transferi Oğuzhan Aydoğan

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 04.08.2016

Beşiktaşın yeni transferi Oğuzhan Aydoğan

Transferin detaylarının bugün duyurulması bekleniyor.

Oğuzhan Aydoğan Beşiktaş'a Çok Şey Katabilir

Bild Gazetesi yazarı Florian Krebs, Kartal'ın yeni transferi Oğuzhan Aydoğan'ı anlattı. Yeni sezon öncesinde yaptıkları takviyelerle tecrübeye dayalı bir kadro oluşturan Beşiktaş'tan geleceğe yatırım gibi bir hamle geldi.

Oğuzhan Aydoğan Daha Önce Nerede Oynuyordu?

Beşiktaş yönetimi, Almanya Bundesliga ekibi Borussia Dortmund'un genç takımının oyuncusu Oğuzhan Aydoğan'ı renklerine bağladı. Geçen sezon Borussia Dortmund'un U19 Takımı'yla Bundesliga Batı Ligi'nde çıktığı 10 maçta rakip fileleri 3 kez sarsan 19 yaşındaki sol açık oyuncusunun dün İstanbul'a geldiği öğrenildi. Asbaşkan Umut Güner'in girişimleriyle tamamlanan transferin detaylarının bugün duyurulması bekleniyor.

Alman Gazeteci, Oğuzhan Aydoğan İçin Ne Dedi?

Genç futbolcuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Alman Bild Gazetesi yazarı Florian Krebs, Oğuzhan'ın oldukça potansiyelli bir futbolcu olduğunu söyledi. İşte Krebs'in sözleri; Oğuzhan, Almanya'da Borussia Dortmund'un genç takımından önce Schalke 04'te de görev yaptı. Orta alanın sol hattına ek olarak orta ve sağ bölgelerde de görev yapabiliyor. Bir orta alan oyuncusu olmasına rağmen hücum bölgelerine yaptığı katkıyla da dikkat çekiyor. Almanya'da büyük bir gelişim geçirdi. Türkiye'de de kendisini geliştirmeye devam ederse Beşiktaş'a önemli katkı sağlayabilir.

Oğuzhan Aydoğan Kimdir?

Genç hücum oyuncusu 4 Şubat 1997 tarihinde Almanya'nın Marl kentinde dünyaya geldi. 2008 yılında şehrinin takımı olan TSV Marl-Hüls Jugend'den ayrılarak Schalke 04 altyapısına geçen Oğuzhan, altı sezon boyunca Schalke altyapısında top koşturdu.

2014 yazında ise Jürgen Klopp yönetimindeki Borussia Dortmund tarafından bonservissiz olarak transfer edildi. Kariyerine iki yıl boyunca Alman devinin altyapısında devam eden Oğuzhan, hücum hattında görev yapıyor. Özellikle sağ kanatta etkili olan 19 yaşındaki oyuncu, sol kanat, forvet arkası ve forvet pozisyonlarında da görev alabiliyor.

Almanya'nın U15, U16 ve U17 takımlarında da görev alan genç yıldız, henüz milli maçlarda A takım seviyesinde maça çıkmadığı için Almanya ya da Türkiye A Milli Takımı'nda görev alabilir.

Kaynak: Fanatik

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR