GÜNCEL

Endüstriyel Yoğurttaki Gizli Tehlike

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 04.04.2017

Endüstriyel Yoğurttaki Gizli Tehlike

Yoğurdun faydaları saymakla bitmez. Sağlıklı bir yaşam için olmazsa olmazların başında gelen yoğurdun aslında zararlı yönleri de var. Dikkat edilmezse kanserle karşı karşıya bırakan yoğurttaki şok gerçeği Profesör Yavuz Dizdar açıkladı.

Endüstriyel Yoğurttaki Büyük Tehlike!

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji Enstitüsü’nden Dr. Yavuz Dizdar, sağlık ile ilgili bir koferansta kanserle ilgili açıklamalar yaptı. Dizdar, son dönemde kanser hastalığında bir artış olduğunu söyledi. Bu artışın birinci nedeni olarak da endüstriyel yoğurt tüketmeyi gösterdi.

"Gerçek Yoğurt Değiller"

Kanser uzmanı Yavuz Dizdar, konuşmasında hazır yoğurtlardaki tehlikeye dikkat çekti. dizdar, hazır yoğurtların günlerce hatta haftalarca bozulmadan yenebildiğini bunun da sağlıklı olmadığını söyledi. Hazır gıdalara bozulmaması, ekşimemesi veya küflenmemesi için çok fazla değişik maddeler eklendiğini söyledi. Bu tarz üretilen ürünün gerçek bir yoğurt olmadığını da sözlerine ekledi.

Ev Yapımı, Doğal Yoğurt Tüketin

Endüstriyel yoğurdun doğal olmayan bir ürün olduğuna dikakte çeken Yavuz Dizdar Türkiye’de yoğurdun diğer ülkelere nazaran daha çok tüketildiğini söyledi.

Kanser uzmanı doktor, yoğurdun doğal olanını tüketmenin sağlık için çok faydalı olduğunu da sözlerine ekledi..

Vatan Haber

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR