GÜNCEL

Eren Derdiyok, Galatasaray'a mı geliyor?

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 01.08.2016

Eren Derdiyok Galatasaraya mı geliyor

Eren Derdiyok sarıkırmızılı takıma transfer mi oluyor? Galatasaray camiası, Eren Derdiyok'u almak için hangi futbolcuları gözden çıkardı?

Eren Derdiyok Sarı kırmızılılarda Heyecan Yarattı

Galatasaray, süper lige son sürat hazırlıklarını devam ederken, Eren Derdiyok ismi Galatasaray camiasını bir anda heyecanlandırdı. Kasımpaşa'da oynayan Eren Derdiyok, Galatasaray'a transfer olabilir dedikoduları, Galatasaray taraftarları arasında heyecan meydana getirdi. Galatasaray'ın Eren Derdiyok'u alabilmek için Umut Bulut'u, Ryan Donk'u ve 3 milyon Euro'yu gözden çıkarmak zorunda.

Eren Derdiyok'u Transfer Etmek İstiyor

Galatasaray'ın yeni hocası Jan Olde Riekerink, takımı sil baştan meydana getirmek için kollarını sıvadı. Galatasaray'ın başında olan hoca, sistemi baştan aşağı değiştirmeye kararlı. Galatasaray yönetimi ise transfer konusunda seçici ve dikkatli olmaya çalışıyor. Lucas Leiva'yı transfer eden yönetim, bir iddiaya göre Kasımpaşa'nın oyuncusu olan Eren Derdiyok'u transfer etmek istiyor.

Kasımpaşa'nın teknik direktörü olan Rıza Çalımbay, bu transfer için "takas" üzerinden hareket edilmesi düşüncesinde. Çalımbay, Derdiyok'un transferi için Galatasaray'dan, Umut Bulut'u istiyor. Eski öğrencisi olan Ryan Donk'u unutmayan Çalımbay, bu oyuncuyu tekrardan takımında görme isteğinde.

Kasımpaşa Yönetiminden Henüz Bir Açıklama Yok

Rıza Çalımbay'ın bu isteğini göz ardı etmeyen yönetim, Eren Derdiyok'u almak için; Umut Bulut, Ryan Donk ve 3 milyon Euro'yu gözden çıkarttı. Kasımpaşa yönetiminden ise resmi bir açıklama gelmedi.

Eren Derdiyok'u KAP'a Bildirdi

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarını sürdüren Galasatasaray Kasımpaşa'nın santrofor'u Eren Derdiyok'u KAP'a bildirdi.

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR