GÜNCEL

"Evlilikten Sahneler"de Kendinizden Bir Şeyler Bulabilirsiniz...

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 25.05.2022

Evlilikten Sahneler de Kendinizden Bir Şeyler Bulabilirsiniz

Günümüzde birçok evliliğin ortak sorunu olan konulara üçüncü gözden incelemenize fırsat veren "Evlilikten Sahneler" adlı oyunu hepimizaileyiz olarak öneriyoruz. “İki insan bir ömür bir arada yaşayabilir mi?”, “Aile nedir?”, “Şefkat nedir?”, “Aşk nedir, ne değildir?” sorularına yanıt arayan Evlilikten Sahneler’de kendinizden, evliliğinizden bir şeyler bulabilirsiniz...

Evlilikten Sahneler Adlı Oyunun Konusu Nedir?

10. evlilik yıldönümlerini kutlamak üzere olan ideal eşler gibi görünen iki çocuk sahibi mutlu bir çiftin; bir çeşit sığınak olarak kurdukları evliliklerinin bazı dönemlerini yakından izleme fırsatını bulacak olan seyirci, bu çiftin sevgi, nefret, arzu, tekeşlilik, özgürlük, iletişimsizlik gibi kavramlarla mücadele edişlerini gözlemleyecek. Evlilikten Sahneler çoğu zaman kadın ve erkek kimliğinde önemli dönüşümlere yol açan ve onu biçimlendiren bir çerçeve haline gelen evliliği oyunun merkezine koyuyor.

Oyunda, Ece Dizdar ve Öner Erkan’ın yanı sıra Kayhan Berkin, Pınar Göktaş ve Naz Buhşem de rol alıyor. Sinemanın ölümsüz isimlerinden Ingmar Bergman’ın kült filminden, ödüllü oyuncu ve yönetmen Kayhan Berkin rejisiyle sahneye uyarlanan Versus Tiyatro ve Zorlu PSM ortak yapımı Evlilikten Sahneler, 2 Haziran’da Zorlu PSM’de seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Tarih: 2 Haziran 2022

Kapı Açılış: 20.00

Evlilikten Sahneler: 20.30

Bilet Fiyatları:

1. Kategori Fiyat: 121,00 TL

2. Kategori Fiyat: 88,00 TL

Öğrenci Fiyat: 55,00 TL

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR