GÜNCEL

Fenerbahçe Grasshoppers Maçı Ne Zaman?

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 17.08.2016

Fenerbahçe Grasshoppers maçı

Fenerbahçe Grasshoppers maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Şifresiz mi?)

Fenerbahçe Grasshoppers maçı, UEFA Avrupa Ligi play off turu ilk karşılaşması ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda olacak? Fenerbahçe Grasshoppers maçı şifresiz mi olacak? Yeni teknik direktörle anlaşan Fenerbahçe, Grasshoppers karşısında nasıl bir performans gösterecek merak ediliyor. Fenerbahçe Grasshoppers maç biletleri belli oldu ve satışa çıktı. İşte, Fenerbahçe Grasshoppers maçının detayları...

Fenerbahçe Grasshoppers maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Şifresiz mi?)

UEFA Avrupa Ligi play off turu ilk maçında Fenerbahçe, Grasshoppers’u Kadıköy’de ağırlıyor. Sarı lacivertliler, bu önemli karşılaşma öncesi Vitor Pereira ile sözleşmesini feshetti ve Hollandalı Dirk Advocat ile bugün yeni sözleşme imzalayacaklarını duyurdular. Fenerbahçe Grasshoppers maçı öncesi bu değişikliğin takıma nasıl yansıyacağı taraftarlar tarafından merak ediliyor. Robert Schörgenhofer tarafından yönetilecek Fenerbahçe Grasshoppers maçı saat 21.00’dan itibaren D Smart platformundaki Smart Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

FENERBAHÇE, GRASSHOPPERS MAÇI HAZIRLIĞINA DEVAM EDİYOR

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda İsviçre’nin Grasshopper takımıyla yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Can Bartu Tesisleri'nde saat 10.00'da başlayan antrenman, 1 saat 45 dakika sürdü. Salonda yapılan ve 30 dakika süren core antrenmanın ardından çalışmalar sahada devam etti. Sahada gerçekleştirilen koordinasyon hareketlerinin ardından 2 gruba ayrılan futbolcular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Pas organizasyonlarıyla devam eden antrenman, çift kale maçlarla tamamlandı. Fenerbahçe, Grasshopper maçının hazırlıklarını yarın yapacağı çalışmalarla tamamlayacak.

FENERBAHÇE, ADVOCAAT İLE BUGÜN İMZALIYOR

Fenerbahçe, görüşme için İstanbul'a getirdiği teknik direktör Dick Advocaat ile anlaştığını resmi siteden duyurdu. Hollandalı teknik adam ile bugün saat 14:30'da resmi sözleşmenin imzalanacağını açıkladı.

ROBIN VAN PERSIE’YE 10 NUMARA JESTİ

Fenerbahçe'de 2016-2017 sezonunda futbolcuların giyeceği forma numaraları belli oldu. Yeni sezonda en önemli forma değikliği Robin van Persie'de yaşanacak. Hollandalı yıldız isim geçtiğimiz sezon giydiği 11 numaralı formaya veda etti. Sarı-lacivertli ekipte geçtiğimiz sezon Diego Ribas'ın giydiği 10 numaralı forma Brezilyalı oyuncunun ayrılmasının ardından boşa çıkmıştı. Fenerbahçe'deki ilk sezonunda 11 numaralı forma ile mücadele eden Uçan Hollandalı yeni sezonda 10 numaralı formayı terletecek.

FENERBAHÇE GRASSHOPPERS MAÇI BİLET FİYATLARI

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında, 18 Ağustos Perşembe günü saat Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde İsviçre takımı Grasshoppers ile oynayacağı maçın biletleri satışa çıktı.

Biletler; 12.08.2016 tarihinde Yüksek Divan Kurulu, Kongre Üyeleri ve Temsilci Üyelere (En fazla 2 bilet), 13.08.2016 – 14.08.2016 tarihlerinde Fenerbahçe Kart sahiplerine ve Fenercell abonelerine (1 adet bilet), 15.08.2016 günü itibariyle de genel satışa çıktı. Satışlar sadece www.passo.com.tr üzerinden alınacaktır.

Uygulanacak bilet fiyatları aşağıdaki gibidir:

OKUL AÇIK :75,00 TL

MİGROS TRİBÜNÜ :75,00 TL

BORAJET TRİBÜNÜ-MARATON ÜST H-I BLOK :170,00 TL

FENERIUM ALT H-I BLOK :210,00 TL

FENERIUM ALT G BLOK :250,00 TL

FENERIUM ALT F BLOK :280,00 TL

FENERIUM ALT E BLOK :300,00 TL

Sözcü

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR