GÜNCEL

FETÖ Çalışanları PETKİM'i de Sarmış!

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 02.08.2016

PETKİM FETÖ Operasyonlarının Merkezi mi

PETKİM'de sabah saatlerinde FETÖ operasyonu düzenlendi.

PETKİM'de Çok Sayıda FETÖ Bağlantılı Çalışan Olduğu Tespit Edildi

FETÖ çalışanlarına yönelik devam eden işlemler kapsamında PETKİM'de sabah saatlerinde İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından lojmanlarda operasyon başlatıldı. Çok sayıda çalışan FETÖ ile bağlantılı oldukları gerekçesiyle görevden alındı. Operasyonların devam ettiği belirtildi.

PETKİM'de FETÖ Operasyonları

15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan operasyonlar tüm hızıyla sürüyor. Aliağa’da Petkim Petrokimya Holding (PETKİM) yerleşkesinde FETÖ operasyonları başlatıldı. Eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda çok sayıda çalışan FETÖ ile bağlantıları olduğu gerekçesiyle görevden alındı.

Fethullahçı Terör Örgütü’ne yönelik devam eden operasyonlar PETKİM’e sıçradı. İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde başlattıkları operasyonda PETKİM yerleşkesine girdiler. Operasyon kapsamında ilk olarak yerleşkede bulunan lojmanlar hedef alındı. Yapılan açıklamada operasyonlar sürdüğü belirtildi.

PETKİM'de 200'e Yakın Çalışan Görevden Alındı!

FETÖ operasyonlarının başlamasının ardından istifa eden Genel Müdür Saattin Korkut, İzmir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı. Olay sonrası PETKİM’de birçok üst düzey yönetici istifa etmiş, 200 civarında çalışan görevden alınmıştı. Olayla ilgili soruşturmaların devam edeceği açıklaması yapıldı.

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR