GÜNCEL

Güçlü Oyuncu Kadrosuyla Dikkat Çeken "Dostlarla Akşam Yemeği" Haziran'da Gösterimde!

Melis Demiryas Melis DEMİRYAS
Yayın : 29.05.2023 - Güncelleme : 31.05.2023

House of Performance (HoP)’ın kendi prodüksiyonu olan ve Genel Sanat Yönetmeni Özen Yula'nın yönettiği, Yazar Donald Margulies'in yazdığı, Özge Borak, Ahmet Tansu Taşanlar, Derya Artemel ve Ümit Kantarcılar’ın oynadığı ''Dostlarla Akşam Yemeği'' adlı oyun, 17 Mayıs’ta prömiyer yaparak oldukça ilgi gördü. 

24 Mayıs ve 31 Mayıs sonrası, haziran sonuna kadar her çarşamba HoP sahnesinde oynayacak oyun,  ileriki tarihlerde turneye çıkacak.  

Dostlarla Akşam Yemeği Adlı Tiyatro Oyunu

 

HAZİRAN SONUNA KADAR HER ÇARŞAMBA  HOUSE OF PERFORMANCE HoP’ DA

Özge Borak, Ahmet Tansu Taşanlar, Derya Artemel ve Ümit Kantarcılar gibi çok güçlü bir oyuncu kadrosuyla oynanan  ''Dostlarla Akşam Yemeği'' oyununda, iki yakın çiftten oluşan dört yakın arkadaşın yıllara dayanan dostluğunun içlerinden birinin eşine  ihanetiyle bozulmasını ve bütün dengeler değişirken, yaşadıkları ilişkinin dev dalgaları arasından boğulmadan çıkmayı başarıp başaramadıklarını  izliyorsunuz.  

Oyunun yönetmeni Özen Yula, “Kırklı yaşlarının başlarında iki çift olan Karen ile Gabe ve Beth ile Tom’un bu süreçte  hem birlikte yaş almayı hem de gerçek anlamda büyümeyi deneyimleyecekleri" “DOSTLARLA AKŞAM YEMEĞİ” oyununu izlerken kendi dostluklarınızı, ilişkilerinizi de sorgulayacağınızı belirtti…

DOSTLARLA AKŞAM YEMEĞİ‘nin dekor tasarımı Almila Altunsoy, ışık tasarımı Ayşe Ayter, müziği ise Yiğit Güçlü ve Yusuf Mirishli tarafından yapıldı. 17 Mayıs’ta prömiyerini yapan  “Dostlarla Akşam Yemeği” oyunu, 31 Mayıs’ta  ve Haziran sonuna kadar HoP’ta izleyici ile buluşacak. İleriki dönemlerde turneye çıkacak olan oyunun biletleri Hop gişesi, Biletix, Biletinial ve web sayfaları üzerinden satın alınabilirsiniz.

Konular :

Dostlarla Akşam Yemeği tiyatro oyunu, Özge Borak

BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR