GÜNCEL

iPhone 8 Hangi Özelliklere Sahip Olacak?

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 19.01.2017

iPhone 8 Hangi Özelliklere Sahip Olacak

iPhoneHangi Özelliklere Sahip Olacak?

iPhone, 10'uncu yılında oldukça iddialı modellerle geliyor. Söylentilere göre iPhone 8 OLED ekran teknolojisi kullanılabilir. Bu iddilar her geçen gün güçlenmeye devam ediyor!

iPhone 8 ekran boyutu ne olacak?

iPhone yeni amiral gemileri ile kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Apple'ın bu yıl tanıtmasını beklediğimiz iPhone 8 hakkında, yeni söylentiler gelmeye devam ediyor.

iPhone 8, OLED iddiaları her geçen gün güçleniyor!

10'uncu yılında kullanıcıların karşısına OLED ekran Teknolojisi ile çıkacağı iddia edilen iPhone 8, ilk OLED ekranlı iPhone olma özelliğini de taşıyacak.

Şu anlık piyasadaki rakiplerinin çoğu bu özelliği uzun sürelerdir kullansa da, iPhone 8 rakiplerine şimdiden korku salmaya başladı.

Apple ABD'de üretime mi başlıyor? Apple ABD'de üretime mi başlıyor?

Yeni başkan Trump'ın Apple'dan üretimini ABD'ye kaydırmasını istemesinin ardından Tim Cook...

Düşen satış rakamlarının ardından farklı bir strateji izleyen Apple yetkilileri, iPhone 8'e OLED ekran teknolojini ekleyerek, güçlü satış rakamlarına ulaşabileceğini tahmin ediyor.

5.8 inçlik iPhone 8 mi geliyor?

Gelen diğer iddialar göre Apple, bu yıl üç yeni modelini piyasaya sürecek. Bu modeller ise, LCD ekrana sahip 4.7 inç ekran boyutundaki iPhone 7s, ve 5.5 inç ekran boyutundaki iPhone 7s Plus olduğu tahmin ediliyor. 5.8 inçlik modelin ise iPhone 8 olduğu düşünülüyor.

AppleInsider'ın haberine göre 5.8 inçlik iPhone 8'in, Samsung S7 modellerinden alışık olduğumuz yanları kavisli OLED ekrana sahip olacak. Ayrıca haberinden devamında iPhone 8'in, yüz ve hareket tanıma teknolojisiyle geleceği de belirtildi.

iPhone 8 bu yüz tanıma yeteneklerini bir lazer sensör sayesinde algılayacak. Apple bu teknoloji için ise ön kameranın yanında bulunan kızıl ötesi sensörü kullanacağı tahmin ediliyor.

iPhone 8 suya daha dayanıklı olabilir!

iPhone 8'in özellikleri ile ilgili bir iddia daha ortaya atıldı. Asya kökenli kaynaklara göre...

iPhone 8 ile beraber gelmesi tahmin edilen yüz tanıma sistemi, Touch ID'yi tarihe karıştırabilir. Henüz Apple yetkilileri bu konu hakkında resmi bir açıklama bulunmadı, İlerleyen günlerde gereken resmi açıklama yetkililer tarafından yapılacaktır.

shiptdelete

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR