GÜNCEL

Karadenizliler Teröristleri Yakalama Timi Oluşturdu!

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 01.08.2016

Karadenizliler Teröristleri Yakalama Timi Oluşturdu

Karadenizliler: “Askerimizi şehit etmişler. Dükkanı kapattık buraya geldik. Onların kanını yerde bırakmamak için bekliyoruz. Bu hainleri buradan çıkaracağız. Ya yakalayacağız, ya öldüreceğiz ya öleceğiz."

Karadenizliler Bölgede Terörist Avına Çıktı

Ordu’nun Mesudiye ilçesi Topçam bölgesinde teröristlerin kurduğu pusu sonucu 3 askerin şehit edilmesi, 2 askerin ağır yaralanmasının ardından Karadenizliler terörist avına çıktı.

Jandarma Komutanlığı'nın Talimatlarına Uygun Nöbet Tutuyorlar

Fatsa Jandarma Komando Birliği ve askerin yürüttüğü arazi taramalarına Ordu'nun değişik ilçelerinden gelen vatandaşlar da otomatik silahları ve av tüfekleriyle eşlik ediyor. Topçam bölgesine dağılan vatandaşlar, Jandarma Komutanlığı'nın emir ve talimatlarına uygun hareket ederek nöbet tutarken, bazı vatandaşlar da araziye çıkarak terörist avı yapıyor.

"Askerlerimizin Kanını Yerde Bırakmayacağız"

En son terör olayının 8 yıl önce olduğu bölgede ellerinde silahlarla nöbet bekleyen vatandaşlar, “Askerimizi şehit etmişler. Dükkanı kapattık buraya geldik. Onların kanını yerde bırakmamak için bekliyoruz. Bu hainleri buradan çıkaracağız. Ya yakalayacağız, ya öldüreceğiz ya öleceğiz. Bütün desteklerimizi vereceğiz. Allah'ın izniyle bunları buradan çıkaracağız. Karadeniz halkının ne olduğunu bunlar bilmiyor. Karadenizli çoluk çocuğundan, gencinden yaşlısına kadar elinde silahı, olmazsa nacağı (küçük balta) ile müdahale eder” dediler.

Kaynak: İHA

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR