GÜNCEL

Liverpool-Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 06.08.2016

Liverpool Barcelona maçı hangi kanalda

Liverpool Barcelona maçının hangi kanalda canlı olarak izleneceğini biliyor musunuz?

Gözler, Arda Turan'ın Üzerinde Olacak

Liverpool Barcelona maçı hangi kanalda diye merak eden spor severler ekran başına. Bu akşam saat 19:15'te başlayacak olan Liverpool Barcelona canlı olarak izlenebilecek. Gözler ise Türk yıldız futbolcu Arda Turan'ın üzerinde olacak.

Liverpool Barcelona Maçı Saat Kaçta Oynanacak?

Liverpool Barcelona maçı günün en önemli mücadelelerinden biri olacak. Uluslararası Şampiyonlar Kupası kapsamında karşılaşacak olan iki dev ekipte en çok merak edilen isim ise Arda Turan. Turnuvada maçlara ilk 11 çıkan ve Celtic maçında da bir gol atmaya başaran Arda Turan, yeni sezon öncesi olumlu sinyaller veriyor. Bu akşam saat 19:15’te başlayacak mücadele Kanal D ekranlarında izleyici karşısında olacak.

Arda Turan, İlk 11'de

Barcelona, turnuvada oynadığı ilk maçta Celtic karşısında sahadan 3-1 galip ayrıldı. Ardından ise İngiltere Premier Lig şampiyonu Leicester City ile karşılaşan İspanyol ekibi bu maçta da sahadan 4-2 galip ayrılmayı başardı. Turnuvada bu akşam karşılaşacakları Liverpool maçında da mutlak galibiyet parolası ile sahaya çıkacak olan Barcelona, Arda Turan’ı ilk 11’de sahaya sürecek.

Liverpool cephesinde ise yeni bir yapılanma söz konusu. Kloop yönetiminde şampiyonluğa oynamak isteyen İngilizler turnuvaya oldukça iddialı gelmişti. Liverpool ilk maçında Chelsea karşısında sahadan 1-0 mağlup ayrılmış ikinci maçında ise İtalyan ekibi Milan karşısında 2-0 gibi net bir galibiyet almayı başarmıştı.

Liverpool-Barcelona Maçı Hangi Kanalda Canlı İzlenebilecek?

Bu akşam oynanacak olan zorlu mücadele saat 19:15’ten itibaren Kanal D ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.

Bu arada futbolseverlere bir not Uluslararası Şampiyonlar Kupası kapsamında oynanacak tüm maçlar Kanal D’den izlenebilecek.

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR