GÜNCEL

Meral Akşener: Biz ‘İYİ’ler korku duvarını yıkacağız

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 02.04.2018 - Güncelleme : 09.07.2022

Meral Akşener Biz İY’ler korku duvarını yıkacağız

Meral Akşener: Biz ‘İYİ’ler korku duvarını yıkacağız

1060 delegenin oyu ile genel başkan seçilen Meral Akşener konuşmasında iktidara yüklendi. “Türkiye korku nedeniyle sessizlik yaşıyor. Türkiye'de insanlar başına bir şey gelmesinden endişe ediyor. Ekonomi tepetaklak olmuş yokuş aşağı inerken, korkunun suskunluğunu, huzurun sessizliği gibi yutturuyorlar. 15 Temmuz kalkışmasında millet devleti sokaktan toplarken uçaklarla kaçıp güvende olduğunu anlayınca kahramanlık taslayan lideriniz var sizin! Bu maskeli balo bitsin, artık bitsin!..” dedi.

İYİ Parti'nin Ankara'da yapılan 1. Olağanüstü Kurultayı'nda Meral Akşener 1060 delegenin tamamının oyunu alarak yeniden Genel Başkan seçildi.

Türkiye'nin dört bir yanından Ankara'ya gelen partililer, Ankara Spor Salonu'nu saatler öncesinden doldurdu. Salona giremeyen binlerce partili ise kurultayı dışarı kurulan dev ekrandan takip etti.

Akşener, kürsüye “Devletin başına Meral gelecek” ve “Cumhurbaşkanı Meral Akşener” sloganlarıyla çıktı.

KURULTAYA GELEN İŞÇİLERİ MADENCİ HEYKELİ İLE SELAMLADI…

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Spor Salonu'ndaki kurultay salonuna Çerkes ezgisi Şeyh Şamil ile girdi. Platform yürüyüşü sırasında kurultaya gelen madencilere jest yapan Akşener, elindeki madenci heykelini havaya kaldırarak işçileri selamladı.

Türkiye'nin ‘korku' nedeniyle bir sessizlik yaşandığını belirten Meral Akşener, kurultay konuşmasında şu mesajları verdi:

“HERKES KORKUYOR”

“Ekonomi tepetaklak olmuş yokuş aşağı inerken, korkunun suskunluğunu, huzurun sessizliği gibi yutturuyorlar. Bizler, biz İYİ'ler, o korku duvarlarını yıkacağız! Biz senin korku iktidarını, kötülük iktidarını yıkmaya geliyoruz.

“BALGAT İTTİFAKI”

Sayın Erdoğan'ın engin ittifak tecrübesi derhal devreye girmiştir. Neydi o engin ittifak tecrübesi? Önce Büyük Ortadoğu Projesi ittifakını kurdular. Sonra Dolmabahçe'de, PKK ile ‘çukur ittifakı' yaptılar. FETÖ ile devleti ‘paylaşma ittifakı'nı ise çoktan kurmuşlardı. Allah'ın işine bakın ki şimdi de Balgat ile ittifak kurdular. Türk Ordusu, sınır ötesinde siperden sipere koşarken seni ittifak peşine düşüren gerçek nedir?

“UÇAKLA KAÇTI”

28 Şubat'ta korku dağları beklerken, yağlı kazıkla tehdit edildiğimizde, dönemin ceberutları karşısında dimdik duran karakterimiz var bizim! Peki ya sizin?15 Temmuz'da millet devleti sokaktan toplarken, uçaklarla kaçıp güvende olduğunu anlayınca kahramanlık taslayan lideriniz var sizin! Bu maskeli balo bitsin, artık bitsin!

GİK'E 27 YENİ İSİM GİRDİ

Kurultayda yapılan seçimde 60'tan 80'e çıkarılan Genel İdare Kurulu'na 27 yeni isim girdi. İstifa eden Mustafa Erdem dışında 5 isim çizik yedi. Genel Başkan Yardımcısı Şule Ünlü Doğan ile Hatay eski Milletvekili Ahmet Şefik Çirkin liste dışında kaldı.

Zeynep GÜRCANLI – Kamil ELİBOL / SÖZCÜ

FOTO: Zekeriya ALBAYRAK - SÖZCÜ

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR