GÜNCEL

Mesut Özil: "Jübilemi Fenerbahçe'de Yapmak İstiyorum"

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 17.07.2016

Mesut Özil Jübilemi Fenerbahçede Yapmak İstiyorum

Başarılı futbolcu Mesut Özil'in bundan sonraki rotası İstanbul olabilir çünkü Fenerbahçe'de forma giymeyi çok istiyor.

Kariyeri boyunca Schalke, W.Bremen, Real Madrid ve Arsenal gibi devlerde forma giyen Alman yıldız kariyerini Kanarya’da noktalayacağını söyledi. Müjdeli haberi Rot Weiss Essen’in başkanı Welling verdi. Welling "ABD ve Çin’den ciddi teklifler var ancak Mesut vedasını Fenerbahçe’de yapmak istiyor" dedi.

Mesut Özil'in Arsenal ile Kontratı Bitiyor mu?

Yakın zamanda defalarca Fenerbahçe'nin gündemine giren Mesut Özil'in adı bu kez sarı-lacivertliler hiçbir girişim yapmadığı yazıldı. Ancak Almanya'da Rot Weiss Essen'in başkanı Micheal Welling'in verdiği tarih dünyaca ünlü yıldız futbolcunun Arsenal ile kontratının bittiği dönemi işaret ediyor.

Başarılı Futbolcuya Şimdiden ABD ve Çin'den Ciddi Teklifler Var

Welling "Mesut büyük bir marka. Böyle marka bir oyuncuyu herkes ister. Zaten ABD ve Çin'den ciddi teklifler var. Hatta oralarda çok büyük paralar da kazanabilir. Ancak Mesut öncelikle Arsenal'le 2018'e kadar olan kontratını tamamlamak niyetinde. Bundan sonra da rotası İstanbul olabilir çünkü Fenerbahçe'de forma giymeyi çok istiyor." ifadelerini kullandı.

"Bir Gün Mutlaka Sarı-Lacivertli Formayı Giyeceğim"

Mesut Özil, Alman Milli Takımı'nda forma giymesine rağmen Türkiye ile bağlarını hiç kopartmadı. Tatillerinde zaman zaman Türkiye'ye gelip memleketi Zonguldak'ın Devrek ilçesinde geçiren 28 yaşındaki futbolcu verdiği özel röportajlarda da sık sık "Çok iyi Fenerbahçeliyim. Bir gün mutlaka sarı-lacivertli formayı giyeceğim. Jübilemi de Fenerbahçe'de yapmak istiyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Sarı Lacivertli Taraftar Mesut Özil'i Takımlarında Görmek İstiyorlar

Sarı-lacivertli taraftarlar da Mesut Özil'in sosyal medya hesaplarını mesaj yağmuruna tutarak onu bir an önce takımlarında görmek istediklerini belirtiyorlar. Yıldız ismin yolunun 'çubuklu' ile kesişmesini bekliyorlar.

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR