GÜNCEL

MIMARSIV Selection 2016 Fransız Sarayı'nda Başladı!

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 03.06.2016

MIMARSIV Selection 2016

MIMARSIV Selection 2016 Fransız Sarayı'nda başladı. MIMARSIV Selection ziyaretçilerine moda ve mimarlığın kesiştiği kusursuz bir deneyim yaşattı.

Etkinlik, Mimarları Sektördeki Yeni Ürünlerle Buluşturdu

Beyoğlu’ndaki Fransız Sarayı’nda Şişecam Düzcam, Dell ve Citroen sponsorluğunda gerçekleşen “MIMARSIV Selection 2016”, vizyoner konseptiyle mimarlar ve iç mimarlara güncel ve inovatif ürünler için benzersiz bir keşif yolculuğu yaşattı.

Aslı Sekmen ve İlkay Öngün ortaklığında kurulan MIMARSIV, mimarları ve malzeme tedarikçilerini özgün, yaratıcı, odaklı mecra ve etkinliklerle buluşturan; çok yönlü bir iletişim kanalı olarak hizmet veriyor.

MIMARSIV Selection 2016

Esas amacı mimarları, sektördeki yeni ürünlerle buluşturmak olan etkinlik kapsamında gerçekleşen “Claim Your White With Architects” sergisinde 8 ünlü mimar tarafından tasarlanan beyaz gömlekler, moda ve mimarlığın adeta ilginç kesişimini yansıtı.

Mimarların siyah renk tutkusunun aksine beyaz renk gömleklere yansıttıkları tasarımlarıyla, alışılagelmiş “mimarlar siyah renk giyer” düşüncesine atıfta bulunan sergi, duayen mimarların modaya dokunuşlarıyla iki farklı disiplini bir araya getirdi. MIMARSIV Selection 2016 konuklarının etkinlik boyunca ziyaret ettikleri sergi, alışılmışın dışındaki konseptiyle de ziyaretçilerin beğenisini topladı.

Doğru Zamanda, Doğru Mekanda, Doğru Mimarlarla İletişim Bağı Kurmak...

.

Aslı Sekmen

MIMARSIV, Mimarlar ve Malzeme Firmalarını Özgün Konseptlerle Buluşturuyor

MIMARSIV Selection 2016

Fransa İstanbul Başkonsolosu Muriel Domenach’ın katılımıyla Business France işbirliğinde Fransız Sarayı’nın tarihi dokusu ve eşsiz atmosferinde gerçekleştirilen organizasyon, 12 saat boyunca aydınlatma, mobilya, zemin, duvar, tavan ve cephe gibi farklı kategorilerde hizmet veren önemli markaların seçkin ürünlerini İstanbul, Ankara ve İzmir’den davet edilen 500’e yakın mimar ve iç mimarla bir araya getirdi.

MIMARSIV Selection’da sergilenen markaların ürünleri, Fransız Sarayı’nda, EDIDA 2016 ödüllü Ozon Design’ın tasarım danışmanlığını yaptığı Select Zone modüllerinde konumlandırıldı. Her marka için standart modüllerin oluşturulduğu MIMARSIV Selection’da ürünlerin detay bilgileri için tabletler kullanıldı. Mobilya markaları ise Sarayda kendi özel kurgularını sergilediler.

Moda ve Mimarlık “Claim Your White With Architects” Sergisinde Buluştu...

Etkinlik kapsamında gerçekleşen “Claim Your White With Architects” sergisiyle 8 ünlü mimarın tasarladığı beyaz gömlekler, MIMARSIV Selection ziyaretçilerine moda ve mimarlığın kesiştiği kusursuz bir deneyim yaşattı. Çağla Öncüoğlu, Dara Kırmızıtoprak, Hakan Sekmen, Kurtul Erkmen, Sibel Dalokay Bozer, Sinan Erül, Şebnem Buhara ve Yeşim Hatırlı gibi Türkiye’nin önde gelen mimarlarının tasarladığı ve moda tasarımcısı Mehtap Elaidi’nin elinden çıkan gömlekler “Claim Your White With Architects” sergisinde ziyaretçilerle buluştu.

MIMARSIV, Mimarların ve İç Mimarların İşini Kolaylaştırıyor

Bugüne kadar düzenlenen fuarların ve tüm diğer mimar ve malzeme buluşmalarının bir adım ötesi niteliğindeki MIMARSIV Selection, mesleki gelişmelerden haberdar olmak ve yenilikleri projelerine taşımak adına sektördeki güncel malzemeleri tanımak ve takip etmek zorunda olan mimarların ve iç mimarların işini kolaylaştırarak, onları kent merkezinden kilometrelerce uzaktaki fuar alanlarında, devasa stand alanlarında konumlanmış binlerce seçeneğin arasından ilgilerini çekecek ürünleri yakalamaya çalışma yükünden kurtaracak özellikte bir etkinlik olmasıyla ön plana çıkıyor...

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR