KÜLTÜREL ETKİNLİKLER

Açık Havada Sinema Keyfi Bir Başka

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 18.07.2018

Açık Havada Sinema Keyfi Bir Başka

AÇIK HAVA SİNEMA KEYFİ BİLKENT CENTER’DA!

Bilkent Center, Türk Sinemasının son dönemde dikkat çeken filmlerini açık hava gösterimi ile Ankaralılarla buluşturuyor. Bu kapsamda 'Aile Arasında', 'Bizim Köyün Şarkısı' ve 'Acı Tatlı Ekşi' filmleri sinemaseverlerle bir araya gelecek.

Düzenlediği festival ve etkinliklerle Ankaralıların sosyal yaşamına katkı sunan Bilkent Center, 20-21-22 Temmuz tarihlerinde Açık Hava Sinema Geceleri düzenleyecek. Başrollerini Engin Günaydın, Gülse Birsel ve Demet Evgar'ın paylaştığı 'Aile Arasında', çocuk oyuncular Berat Efe Parlar, Dora Dalgıç ve Esat Polat Güler'in yer aldığı 'Bizim Köyün Şarkısı' ile Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy'un romantik dram türündeki filmi 'Acı Tatlı Ekşi' filmlerini Bilkent Center ziyarertçileri açıkhavada aileleri ücretsiz olarak izleme şansı yakalayacaklar.

Center'ın içinde yer alan Bilkent Station’daki açık havada sinema keyfi, tasarım stantları, farklı lezzetler DJ müzik eşliğinde Ankaralılar ile bulaşacak. 18:00’da alanın açılması ile dj müzik eşliğinde birbirinden özgün tasarım stantlarından alışveriş yapmanın tadını çıkaran Bilkent Center ziyaretçileri 21:15’de açıkhavada film izlemenin tadına varacaklar.

Açıkhava sinema etkinliğinin programı şu şekildedir:

20 Temmuz 2018 saat 21.15: Aile Arasında

21 Temmuz 2018 saat 21.15: Bizim Köyün Şarkısı

22 Temmuz 2018 saat 21.15: Acı Tatlı Ekşi

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR