KÜLTÜREL ETKİNLİKLER

Fuat Güner Konserleri Başlıyor!

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 26.12.2016

Fuat Güner Konserleri Başlıyor

FUAT GÜNER ile KATS SAHNE KONSERLERİ BAŞLIYOR!

MFÖ grubunun sevilen üyesi Fuat Güner, KATS Sahne’nin eğlenceli konserler dizisinin açılışını yapıyor! 6 Ocak Cuma akşamı KATS Sahne’de vereceği konserde Fuat Güner, kendi şarkılarının yanı sıra MFÖ’nün sevilen şarkılarını da dinleyicilerle birlikte seslendirecek.

Şehrin merkezindeki kültür ve sanat mekanı KATS Sahne; ocak ayı boyunca her Cuma ve her Cumartesi akşamı birbirinden eğlenceli konserlere ev sahipliği yapacak. KATS Sahne, konserlerinin ilkinde MFÖ grubunun sevilen üyesi Fuat Güner’i ağırlayacak. Grubun yanı sırsa solo çalışmalara da imza atan başarılı müzisyen KATS Sahne’de vereceği konserde “Ele Güne Karşı”, “Bir Ordayım Bir Burda”, “Sakladım Hayalleri” gibi dillere dolanan şarkılarını sevenleriyle birlikte seslendirecek.

Giriş katındaki restoranıyla etkinlik öncesi ve sonrasında, yeme-içme imkanı da sunan KATS Sahne’de Cuma konserleri ayakta, Cumartesi konserleri ise masalı düzende gerçekleşecek. Merkezi konumu ve toplu taşımaya ulaşım kolaylığıyla KATS Sahne, müzikseverlerin yeni mekan arayışına keyifli bir alternatif olarak öne çıkıyor.

Fuat Güner’in, 6 Ocak 2017, Cuma akşamı saat 21:30’da başlayacak konserinin biletleri Biletix’ten ve KATS Sahne’den temin edilebilir.

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR