KÜLTÜREL ETKİNLİKLER

İtalyan Mutfağını Öğrenmek İsteyenlere Fırsat!

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 15.11.2016

İtalyan Mutfağını Öğrenmek İsteyenlere Fırsat

Gerçek İtalyan makarnasından minik pizzalara, İtalyan sokak lezzetlerinden geleneksel İtalyan keklerine kadar birçok lezzetin püf noktalarını öğrenmeye ne dersiniz?

İtalyan mutfağının tüm inceliklerinin öğrenilebileceği Eataly Mutfak Atölyesi workshoplarına aynı zamanda yerel lezzetlere dayalı eğitim programları da sunuyor.

Eataly Mutfak AtölyesiKasım Ayı Programı Şöyle:

17, 27 Kasım “İtalyan Mutfağında Olmazsa Olmaz-Taze Makarna”

Gerçek İtalyan makarnasının hazırlanmasından, makarnanın şekillendirilmesine ve en uyumlu sosu ile eşleşmesine kadar makarnanın tüm sırları bu workshop’ta öğreniliyor.

Ayrıca 18 Kasım “Mardin Mutfağı”

Aralık ayına kadar Eataly’de misafir edilecek Mardin’in meşhur Cercis Murat Konağı, en özel lezzetlerini Eataly Mutfak Atölyesi’nde paylaşıyor. Cercis Murat Konağı şefi Ebru Baybara Demir’in eğitmenliğinde gerçekleşen workshop’ta Mardin’in enfes tatları keşfediliyor.

19 Kasım “Şef İtalyan Olunca”

Eataly’nin executive şefi Claudio Chinali, en özel İtalyan tariflerinin püf noktalarını bu workshop’ta paylaşıyor. Eataly Mutfak Atölyesi’nin ve Digiturk Turkmax Gurme kanalında yayınlanan “Şef İtalyan Olunca” programının ünlü şefi Claudio ile programında yer alan tarifler birebir uygulanıyor.

19 Kasım “Minik Eller Pizza Pişiriyor”

Geleceğin minik şef adayları için bu workshop’ta eğlenceli bir deneyimle pizza yapılıyor.

20 Kasım “Cheesecake”

Dünyanın en meşhur tatlılarından cheesecake, Eataly Mutfak Atölyesi’nde Eataly şefleri eşliğinde yapılıyor. Eataly’de günlük üretilen enfes taze ricotta peyniri kullanılarak yaratılacak enfes cheesecake’lerde farklı çeşitler masaya yatırılıyor. Workshop, klasik New York cheesecake’den limonlu beyaz çikolatalı cheesecake’e ve uyumlu özel soslarının tariflerine uzanıyor.

20 Kasım “İtalyan Kış Menüsü”

Soğuk havalara eşlik edecek en sıcak İtalyan lezzetleriyle, güzel bir öğünü başından sonuna hazırlamak “İtalyan Kış Menüsü” workshop’unda öğreniliyor.

22 Kasım “Şef gibi Et-II”

Eğitimde profesyonel bir şef gibi lezzetli et pişirmek için hem et pişirme teknikleri öğreniliyor hem lezzetli yemeklerin tadına varılıyor.

23 Kasım “Geleneksel İtalyan Kekleri”

Birbirinden lezzetli İtalyan keklerinin yapımına uygulamalı olarak bu tatlı workshop’ta tanık olunuyor.

24 Kasım “İtalyan Mutfağında Olmazsa Olmaz-Pizza”

Karşı koyulmaz gerçek İtalyan pizzasının tüm sırları eğitimin tüm katılımcılarıyla paylaşılıyor. Pizzanın hamurunda malzemelerin uyumuna güzel bir pizzanın tüm püf noktaları bu etkinlikte inceleniyor.

25 Kasım “İtalyan Sokak Lezzetleri”

İtalya’nın en keyifli yemekleri olan sokak lezzetlerini mutfağınıza taşımanızı sağlayan “İtalyan Sokak Lezzetleri” dersi keyifli yemekleri hazırlamak için eğitimini eğlenceli bir içerikle sunuyor.

25 Kasım Nutella ile Tatlı Aşkına!

Bu tatlı wokshop için birbirinden lezzetli İtalyan tatlılarını Nutella ile hazırlamak üzere Türkiye’nin ilk ve tek resmi Nutella Cafe’sinin tam karşısında yer alan Eataly Mutfak Atölyesi’nde buluşuluyor. Eğitimin içeriğinde geleneksel lezzetlerden sıra dışı tariflere kadar her şey Nutella ile hazırlanıyor.

26 Kasım “Karşı Konulamaz”

Sevdiklerinizin reddedemeyeceği lezzetlerin tüm incelikleri İtalyan mutfağında keşfediliyor. Bu workshop, romantik bir akşam yemeği hazırlamak isteyenlerle İtalyan mutfağının tüm sıcaklığını paylaşıyor.

27 Kasım “Kestane Aşkına Menüsü”

Eataly Mutfak Atölyesi’nden kışın habercisi olan kestane kokularının yükseleceği bu workshop’ta, kış sofralarını kestaneli tariflerle süslemek üzerine keşfe çıkılıyor.

29 Kasım Vegan & Glütensiz Hafif Lezzetler

Daha sağlıklı, daha dengeli, daha hafif yaşamak isteyenlerin beslenme tarzına uygun birbirinden lezzetli tarifler Eataly şefleriyle deneyimleniyor. Tamamı vegan ve glutensiz domatesli mozzarellalı patlıcan pizzası, pecorino peyniri ve armutlu risotto, üzerine de fındık kurabiyeli portakallı çikolatalı ricotta ile sağlıklı bir lezzet ziyafeti için ihtiyaç duyulan tüm bilgi bu workshop’ta yer alıyor.

Atölye Nasıl Katılabilirsiniz?

Sınırlı sayıda katılımcı ile gerçekleşecek workshop’ların fiyatları 40TL-180 TL arasında değişiyor. Workshop’ların biletleri Biletix üzerinden temin edilebiliyor.

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR