KÜLTÜREL ETKİNLİKLER

İlişkilere ve Evliliğe Dair Eğlenceli Oyun: "Kum Zambakları" 22 Eylül'de Gösterimde!

Melis Demiryas Melis DEMİRYAS
Yayın : 08.09.2022

İlişkilere ve evliliğe dair sorulara kendine özgü ve eğlenceli bir dille cevap arayan başarılı oyuncular Evrim Doğan ve Umut Kurt’un yer aldığı “Kum Zambakları” oyunu sezon boyunca Zorlu PSM’de! 

İlişkilere ve Evliliğe Dair Eğlenceli Oyun Kum Zambakları

"Kum Zambakları" 22 Eylül'de Gösterimde!

‘Ortak Yapım’ projesi kapsamında, Zorlu PSM’nin yapımını üstlendiği ‘Kum Zambakları’ oyunu yeni sezonda 22 Eylül’de sahnelere dönüyor. Sezon boyunca kapalı gişe oynayan Kum Zambakları sezon boyunca Zorlu PSM %100 Studio’da tiyatroseverlerle buluşacak. 

Yeni Sezonda "Kum Zambakları" Seyircisiyle Buluşuyor 

Zorlu PSM’nin “Ortak Yapım” projesinde yapımını üstlendiği Kum Zambakları oyunu yeni sezonda Eylül ayında sahnelere dönüyor. Oyuncu ve yönetmen Yeşim Özsoy’un, iklim krizi ile yaşamları değişen evli bir çiftin iniş çıkışlarını ironik bir dil ile kaleme aldığı oyunu Kum Zambakları, yönetmen ve oyuncu Mark Levitas rejisörlüğünde sahneleniyor.

 

İlişkilere ve Evliliğe Dair Eğlenceli Oyun Kum Zambakları

 Kum Zambakları adlı oyunda Evrim Doğan, Duygu; deneyimli oyuncu Umut Kurt ise Fikret karakterinde karşımıza çıkıyor. 

Kum Zambakları Oyununu Konusu Nedir?

İçinde yaşadığımız dönemdeki iklim krizini evli bir çiftin ilişki süreciyle paralel olarak irdeleyen Kum Zambakları, doğanın sevgisizlik ve şiddetle yok edilmesini, çiftlerin modern hayatın içinde asimile oluşunu, insanoğlunun doğa ile bozulan ilişkisini ve dışardan bakıldığında mutlu olarak nitelendirilebilecek bir çiftin, bu bağlamda, kendi sonlarını nasıl hazırladıklarını gözler önüne seriyor. 

Pek çok başarılı tiyatro projesinde imzası olan Evrim Doğan’ı Duygu, deneyimli oyuncu Umut Kurt’u ise Fikret karakterinde izleme şansı yakalayacağımız Kum Zambakları sezon boyunca Zorlu PSM’de.

Kum Zambakları Oyununun Programı Şöyle: 

Oyun Tarihleri: 

22 Eylül 2022, Saat: 20.30 

2 Ekim 2022, Saat: 18.00 ve 20.30 

16 Ekim 2022, Saat:18.00 ve 20.30

Konular :

 Kum Zambakları, Yeni Sezon Tiyatro Oyunu, Zorlu PSM

BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR