KÜLTÜREL ETKİNLİKLER

Prof. Dr. Üstün Dökmen'den İnsan Psikolojisine, İletişimine Dair Skeçler

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 29.11.2016

Prof Üstün Dökmenle Küçük Şeyler MOİ Sahnede

Her dönem kendini yenileyen oyunda gündeme, insan psikolojisine ve iletişimine dair yepyeni skeçler izlenecek.

Ailede ortaya çıkabilecek iletişim çatışmalara dair örneklerin yer aldığı oyunda, mizahi ve düşündürücü anlatımı ile Prof. Dr. Üstün Dökmen güldürürken aynı zamandaolaylara uzman gözüyle deayna tutuyor.

Prof. Dr. Üstün Dökmen'den GüldürürkenDüşündüren Oyun

Psikoloji ve iletişim konulu çalışmalarıyla tanınan Prof. Dr. Üstün Dökmen, güldürürken düşündüren oyunu ‘Üstün Dökmen ile Küçük Şeyler’in yeni sezon oyunları ile MOİ Sahne’de. Zaman zaman seyircinin de kendini içinde bulduğu interaktif oyun 4 Aralık Pazar günü saat 19.00’da Mall of İstanbul’da yer alan MOİ Sahne’de izlenebilir.

Prof. Dr. Üstün Dökmen çok sevilen oyunu ‘Üstün Dökmen ile Küçük Şeyler’i yeni sezonda da izleyiciyle buluşturuyor. Her dönem kendini yenileyen oyunda gündeme, insan psikolojisine ve iletişimine dair yepyeni skeçler izlenecek.

Oyun, doğru iletişimin; toplumda bireyi oluşturmada, ekip olmada ve ailede ortaya çıkabilecek iletişim çatışmalarındaki önemini vurguluyor.

Üstün Dökmen ile Küçük Şeyler Çok Eğlenceli

Yapımcılığını Gergedan Yapım’ın Üstlendiği ‘Üstün Dökmen ile Küçük Şeyler’ Çok Eğlenceli

Türk akademisyen, psikolog, yazar ve televizyon programcısı Üstün Dökmen’in sunumu ve yönetmenliğinde sergilenen skeçlere zaman zaman seyirci de katılıyor. Eğlenceli parodilerle renklendirilmiş interaktif gösteri, bilgilenmenin aynı zamanda çok eğlenceli bir süreç olabileceğini gösteriyor. Teatral şov olarak tasarlanan gösteri; dolaylı iletişim, direkt iletişim, empatik iletişim konularını işliyor.

Tek perdelik oyunun skeç yazarlığını Elif Artun Yüksel yaparken, oyunda Eylül Öztürk, Gözde Okur, Ömür Özdemir ve Erdem Baş rol alıyor.

Gösterinin Programı Şöyle:

Tarih: 4 Aralık 2016, SaaT: 19:00

Biletler:Biletix ve MOİ Sahne gişesinden temin edilebiliyor.

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR