KÜLTÜREL ETKİNLİKLER

Sumru Yavrucuk'la 'Shirley' 19 Kasım'da Tiyatroseverlerle Buluşuyor

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 14.11.2016

Tek kişilik müzikli komedi oyunu Shirley Valenti

Sumru Yavrucuk'un Ses Getiren Oyunu "Shirley" 19 Kasım'da Sahne'de...

İstanbul’un en renkli sahnesi MOİ Sahne, Willy Russell'ın klasikleşmiş tek kişilik müzikli komedi oyunu Shirley Valentine'in türkçe uyarlaması 'Shirley'i 19 Kasım'da tiyatroseverlerle buluşturuyor. Dünyanın en iyi oyunları arasında yer alan Shirley, ekranların ve tiyatronun sevilen ve başarılı sanatçısı Sumru Yavrucuk ile hayat buluyor.

Dünyanın En İyi Oyunlarından Shirley, Sumru Yavrucuk ile Hayat Buluyor

Mall of İstanbul'da yer alan MOİ Sahne, Sumru Yavrucuk'un ses getiren oyunu 'Shirley'i seyirciyle buluşturuyor.Willy Russell'in Shirley Valentine adlı oyunundan 'Shirley' adıyla türkçeye uyarlanan oyun, tüm komedi unsurlarının, müziklerinin, seyirciye yansıttığı keyifli atmosferin yanı sıra potansiyelini mutfağa hapsetmiş bir kadının kendini keşfediş ve hayatının iplerini yeniden ele alışının hayranlık uyandıran öyküsünü anlatıyor.

Ekranların ve tiyatro sahnesinin başarılı, sevilen, bol ödüllü sanatçısı Yavrucuk, Shirley’nin yönetmenliğini de üstlenirken, aynı zamanda oyundaki tüm karakterleri sahnede tek başına canlandırıyor.

Tebdil-i Mekân Prodüksiyon Tiyatrosu tarafından sahneye taşınan oyun 19 Kasım Cumartesi akşamı saat 20.30'da MOİ Sahne'de izlenebilir.

Biletler MOİ Sahne gişesinden ve biletix'ten temin edilebiliyor.

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR