KÜLTÜREL ETKİNLİKLER

Tüyap Erzurum Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı Açıldı

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 17.10.2019

Tüyap Erzurum Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı Açıldı

TÜYAP ERZURUM GIDA VE YÖRESEL LEZZETLER FUARI AÇILDI

Erzurum Gıda Ve Yöresel Lezzetle Fuarı 5 Gün Boyunca Ziyaretçilerini Ağırlayacak

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen Doğu Anadolu Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi’nde Yönetim ve Denetim ve Coğrafi İşaretli Ürünlerde Kooperatifleşme ve Gastronomi konulu paneller düzenlendi.

FUAR SÜRESİNCE ETKİNLİKLER PANELLER SÖYLEŞİLER DÜZENLENECEK

Erzurum’un zengin yemek kültürünün yaşatılması ve tanıtılması amacı ile fuar kapsamında Erzurum Aşçılar Derneği ve Atatürk Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından Cağ Kebabı, Kadayıf Dolması, Ayran Aşı, Şalgam Dolması, Su Böreği, Lor Dolması, Demir Tatlısı, Dut Çullaması gibi yöreye has yemekler yapılıp ve bu lezzetlerin püf noktaları ziyaretçiler ile paylaşılacaktır.

Cheese Life Magazine Dergisi ve Atatürk Üniversitesi Turizm Fakültesi iş birliği ile Geleneksel Gıdaların ve Peynirin Gastroturizmdeki Önemi, Türkiye’de Gastroturizm, Coğrafi İşaretler, Yöresel Mutfağımızda Peynir gibi çeşitli konularda söyleşiler düzenlenecektir.

Tüyap Erzurum Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı Açıldı

Tüyap Erzurum Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı Açıldı

ZİYARET SAATLERİ

KOSGEB tarafından desteklenen ve girişin ücretsiz olduğu Fuar 16-17-17-19 Ekim 2019 tarihlerinde 10.00-20.00, son gün ise - 20 Ekim Pazar - saat 19.00’a kadar ziyarete açıkolacaktır.

Fuarlarla ilgili ayrıntılı bilgi edinmek için www.erzurumgurmefuari.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR