ÇOCUK EĞİTİMİ

"23 Nisan Çocuk Festivali” ile Tüm Çocuklar Bomontiada’ya Davetli

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 16.04.2018 - Güncelleme : 14.07.2022

23 Nisan Çocuk Festivali ile Tüm Çocuklar Bomontiadaya Davetli

Benetton'un “23 Nisan Çocuk Festivali ile Tüm Çocuklar Bomontiad'aya Davetli

United Colors of Benetton işbirliğinde çocuklarla rengarenk etkinliklere ev sahipliği yapacak olan Bomontiada’da; 23 Nisan Pazartesi günü gerçek bir bayram havası esecek. Çocuk bayramını aileleriyle Bomontiada’da geçirecek minikler; 12:00–18:00 arasında devam edecek #renginikesfet etkinlikleri, müzik, dans, resim ve oyun atölyelerinde hem öğrenecek hem de eğlenecek!

Günün ilk etkinliği saat 13.30 – 14.30 saatleri arasında İstanbul Lindy Hoppers eğitmenlerinin liderliğinde gerçekleştirilecek Çocuklar İçin Dans Atölyesi ile minikler lindy hop, solo jazz ve charleston eşliğinde gönüllerince dans edebilecek.

14.30 – 15.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek Masa Tiyatrosu ve Sedat Girgin ile Çizim Atölyesi’nde çocuklar kendilerini geliştirirken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaklar.

Pöti kitap serisinin yaratıcısı Gökçe Gökçeer ile gerçekleştirilecek çocuk edebiyatı üzerine sohbette çocuklar en sevdikleri kitap karakterinin sahibi ile tanışmanın heyecanı yaşayacak.

23 Nisan Çocuk Festivali ile Tüm Çocuklar Bomontiadaya Davetli

15.30 – 16.30’da gerçekleştirilecek Kil Atölyesi etkinliğinde minikler toprak ile tanışacağı, seramik üzerine desen ve kil çalışmalarının gerçekleştirileceği atölyelere ücretsiz olarak katılım sağlanacak.

Program, 15:00 – 17:00 saatleri arasında ailelerin çocuklarıyla birlikte eğleneceği Uninvited Jazz Band konseriyle sona erecek.

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR