ÇOCUK EĞİTİMİ

6-13 Yaş Arası Çocuklar İçin Beden Perküsyonu

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 23.01.2015 - Güncelleme : 14.07.2022

6 13 Yas Arasi Cocuklar Icin Beden Perkusyonu

Sömestr tatilinde çocuklar Beden Perküsyonu ile müziğin büyülü dünyasını keşfe çıkıyor!

Arsu Güzel Sanatlar Akademisi’nde çocuklar bedenlerini bir enstrüman olarak kullanmayı öğreniyor. Müziğin büyülü dünyasına yapılan bu yolculukta çocuklara beden müziğinin Türkiye’deki kurucularından Tugay Başar öncülük ediyor.

6-13 yaş arası çocuklar, sesin, sessizliğin, elin, parmakların, ayakkabının, rüzgarın, bakışların, kısacası herşeyin müziğe ve ritme dönüştüğünü, hayal güçlerini ve yaratıcılıklarının yardımıyla öğreniyorlar.

Her Perşembe çocuklara, Tugay Başar ile çağdaş sanat üretme, paylaşma ve keşfetme ortamı yaratıyor. İnsan yaşamının merkezindeki ritmik düzeni, evrenin en doğal işleyişi olan müzik, dans ve drama aracılığı ile hisseden çocuklar, beden müziğinden çok keyif alıyor.

Beden Müziği, salınımla sesin birleştiği noktada başlıyor. Bir konuşma ezgisi, tekerlemeye dönüşebiliyor, söz dizimiyle başlayıp kahkahayla devam eden, hıçkırıkla süslenen taklitler ve bu arada atılan bir adıma eşlik eden eller beden müziğine yön veriyor.

Eğitim sürecince, bedeninin bir enstüman olduğunu öğrenen çocuklar, sınırlarını öğrenerek ve ritim duygularını geliştirerek yeni algı kapılarını açarken kazandıkları deneyim ve farkındalıkla geleceğe daha cesur yön verebiliyor.

Uygulanan beden müziği ve hareket atölyesi 6-9 ve 9-13 yaş arası çocuklar için programlanıyor.

Yaklaşık bir saat süren programın fiyatı aylık 270 TL.

Detaylı bilgi için, 0216 336 70 40 numarayı arayabilirsiniz.

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR