ÇOCUK EĞİTİMİ

Ataşehir ve Beşiktaş Belediyesi 2016 Ücretsiz Yaz Okulları

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 02.06.2016 - Güncelleme : 14.07.2022

Ataşehir ve Beşiktaş Belediyesi 2016 Ücretsiz Yaz Okulları

Beşiktaş Belediyesi ve Ataşehir Belediyesi tarafından çocuklara ücretsiz olarak verilen Yaz Okulu Programı 2016 Dönemi başlıyor.Her yıl yüzlerce çocuğun ücretsiz olarak yararlandığı spor okullarında spor okullarinda kontenjanlar dolana kadar tüm branşlardakayıt alınabilecek.İşte, yaz okullarının detayları.

Beşiktaş Belediyesi 2016 Yaz Okulu Programı

Beşiktaş Belediyesi 7-14 Yaş arası Ücretsiz Yaz Okulu 2016 Dönemi ön kayıtları 6-17 Haziran tarihleri arasında belediyenin web sitesinden ve Dikilitaş Semt Evi’nden alınacaktır.

Yaz Okulları İçin Ön Kayıt Tarihleri Belli Oldu

Beşiktaş Belediyesi'nin Beşiktaş Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlediği Yaz Okulu için ön kayıtlar başlıyor. Beşiktaş’ta yaşayan 7-14 yaş arası çocukların yaz tatillerini değerlendirebilecekleri ücretsiz yaz kursu için ön kayıtlar 6-17 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Her çocuk bir sosyal, bir spor branşı olmak üzere 2 branşa kadar kursa kayıt olabilecek.

Beşiktaş Halk Eğitim Merkezi ile yapılan işbirliği ile; ingilizce, gitar, piyano, drama, resim, voleybol, basketbol, futbol, tenis, yüzme, satranç, jimnastik ve bale kursları Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında etkinlik gerçekleştirilecek.

SPOR BRANŞLARI: BASKETBOL, VOLEYBOL, FUTBOL VE TENİS

SOSYAL BRANŞLAR: YÜZME, DRAMA, BALE, JİMNASTİK, GİTAR, PİYANO, RESİM, SATRANÇ VE İNGİLİZCE.

BASKETBOL, VOLEYBOL, FUTBOL VE TENİS KURSLARINDAN HERHANGİ İKİSİNE AYNI ANDA BAŞVURU YAPILAMAZ.

-----------

Ataşehir Belediyesi 2016 Yaz Spor Okullarının Programı ve Diğer Detayları

Ataşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları’na kayıtlar başlıyor. Futbol, Basketbol, Voleybol, Tekvando, Jimnastik, Yüzme ve Tenis dallarında düzenlenen ücretsiz Yaz Spor Okullarına kayıt yaptırmak isteyen Ataşehirli aileler, başvurularını 03 Haziran’dan itibaren; Ataşehir Belediyesi Merkez Binası, ATAMEM, Esatpaşa İmam Hatip Lisesi Spor Salonu ile Kayışdağı Lions, Aşıkveysel ve Yeni Çamlıca Ataevlerine yapabilirler.

Atasehir Belediyesi Yaz Spor Okullari’na katilmak için Atasehir’de ikamet ediyor olmak ve çocugun kimligi, saglik raporu (aile hekimligi ya da devlet hastanesinden) gerekiyor. Yüzme kurslarina katilmak için ayrica; 10 yas altina idrar tahlili, asi karnesi fotokopisi, 10 yas üstü için ise bu raporun yanisira hepatit b ve hepatit c testleri gerekiyor.

Her yıl yüzlerce çocuğun ücretsiz olarak yararlandığı spor okullarında spor okullarinda kontenjanlar dolana kadar tüm branşlardakayıt alınabilecek.

Yaz Okulu Ne Zaman Başlayacak?

17 Haziran haftasında başlayacak ve hafta içi günlerde devam edecek Yaz Spor Okulları’na;

Futbol ve Basketbolda 7-13, Voleybol ve Tekvandoda 6-13, Jimnastikte 5-10, Yüzmede 4-13 ve Teniste de 8-13 yaşlarıarasındaki çocuklar katılabilecek.

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR