ÇOCUK EĞİTİMİ

İstanbul Oyuncak Müzesi'nde 14-15 Şubat Etkinlikleri

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 12.02.2015 - Güncelleme : 22.07.2022

 Faber-Castell ile Yaratıcılık Atölyesi 

Tasarım Atölyesi: Bu atölye sonrası çocukların oyunları artık çok daha renkli olacak. Hayallerindeki bebek evini kendi elleriyle yapacak çocuklar, çalışmaya aileleri ile katılabilecek.

Tarih : 14 Şubat Cumartesi
Eğitmen : Deniz Doğruöz
Saat :11:00
Yaş Grubu : 3-6 yaş (aile ile) / 7-12 yaş (aile ile/kendi başına)

Faber -Castell'in katkıları ile gerçekleşen etkinliğe katılım için müzeyi arayarak rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir. Etkinlikler, müze ziyaretçilerine ücretsizdir. Müze giriş ücreti indirimli 7 TL, tam 10 TL'dir.

Kırmızı Burnun Yolculuğu- Mim Gösterisi

Kırmızı burnunu kaybeden bir Palyaço, kayıp burnunu aramaya koyulur ve kendini tiyatro sahnesinin tam ortasında seyircilerin önünde bulur. Sizi de şaşkın palyaço ile birlikte kırmızı burnu arama oyununa bekliyoruz. Bu eğlenceli ve komik macerayı kaçırmayın.

MİMİSTANBUL tarafından sergilenen gösteriye katılım için müzeyi arayarak rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir.

Tarih : 14 Şubat Cumartesi
Yazan-Yöneten-Kukla Tasarım : Mehmet Erbil 
Müzik : Melih Serhat Soyyiğit  
Saat :  13:30                       
Yaş Grubu : 4 yaş ve üzeri
Ücret :  25 TL.'dir.(Müze giriş ücreti dahildir.)

 

Bez Oyuncağım Atölyesi 

Çocukluğumuzun en yakın tanığı ve en yakın dostudur oyuncak bebeğimiz…

Bez oyuncağım atölye çalışması ile  masal kahramanlarına hayat veriyoruz. 

Banu Kurt'un eğitmenliğinde gerçekleşecek atölye yaklaşık 90 dakika sürecektir.  Atölyeye katılım için müzemizi arayıp rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir.

Tarih : 15 Şubat Pazar
Eğitmen :  Banu Kurt
Saat : 11:00
Yaş Grubu :  5-8 yaş (aile ile) / 8 yaş ve üzeri tek başına katılabilir.
Ücret : 60 TL.'dir.(Müze giriş ücreti dahildir.) 

 

"Bremen Mızıkacıları" Müzikli Çocuk Oyunu

Beyaz konağın Aşçıbaşısı Memo,  yemek kitabı ile masal kitabını karıştırınca olanlar olur.  Kahramanlarımız, yani meşhur Bremen Mızıkacıları; eşek, köpek, kedi ve horoz kendilerini bir anda konağın mutfağında bulur ve komik olaylar birbirini izler… Mehmet Erbil'in yazdığı ve oynadığı bu eğlenceli çocuk tiyatrosuna sizler de davetlisiniz.

Koltuk sayı sınırlı olduğundan gelmeden önce rezervasyon yaptırmanızı öneririz.

Tarih : 15 Şubat Pazar
Yazan-Yöneten - Kukla Tasarım : Mehmet Erbil
Müzik : Görkem Koyuncu - Melih Serhat Soyyiğit
Saat : 14:00
Yaş Grubu : 3 yaş ve üzeri 
Ücret : 25 TL ( Müze giriş ücreti dahildir).

 

Yasemin Sungur'la "Kitap ile Sohbet"

Amacı  kitaplara dokunmak, kitabın içinde yaşamak, paylaşmak ve aktarmak olan "Kitap ile Sohbet" atölyesinde, okuduğumuz kitabın kahramanlarını tanıyıp, yerine geçip yaşamımıza yeni deneyimler kazandırıyorsunuz.

Okumayı seviyorsanız, okuduğunuz kitabın derinliklerine inmek istiyorsanız, okuduğunuz kitap hakkında konuşmak istiyorsanız, yazmayı seviyorsanız, yazmak yolculuğuna farklı bakış açılarını katmak istiyorsanız  buyrun "Kitap ile Sohbet"  atölyesine.

Her Salı 11:30-13:30 saatleri arasında İstanbul Oyuncak Müzesi'nin kafe alanında yetişkinlere yönelik olarak gerçekleşen atölyeye  katılım için ayın kitabını öğrenmeniz yeterlidir.

Etkinliğe katılım ücreti 25 TL'dir.

 

Akgün Akova ile "Yaratıcılık Seminerleri" 

"Yaratıcılık Seminerleri"nde her türlü yaratıcılığın ipuçlarını kendi içinizde arıyor ve resimden müziğe, sinemadan fotoğrafa uzanan birbirinden farklı yolculuklar yapıyorsunuz. Merak denen hastalığa tutulmuş  ve 15 ile 115 yaş arasındaki herkes, işi ya da eğitimi ne olursa olsun, seminerlere katılabiliyor. Seminerler Akgün Akova ile birlikte haftada bir Cumartesi günleri  16.00 - 18.30 saatleri arasında İstanbul  Oyuncak Müzesi'nde yapılıyor

Ücret, öğrenci ve öğretmenler için aylık 135 TL, diğer katılımcılar için aylık 160 TL.dir.  

 

Tahta Oyuncak Boyama Atölyesi

İki boyutlu hayvan figürlerinden üç boyutlu oyuncaklara kadar birçok farklı şekilden oluşan tahta oyuncaklar çocuklar ve büyüklerden büyük ilgi görüyor. Çocuklar kendi oyuncaklarını yaparken hem yaratıcılıklarını geliştiriyor, hem de çok eğleniyorlar. Gözetmenimiz tarafından yapılacak olan atölye çalışmasına grup olarak katılmadan önce randevu almanız gerekmektedir.

Tahta Oyuncak Boyama, atölye alanında farklı bir etkinlik olmadığı sürece Cumartesi ve Pazar günleri yapılmaktadır. Etkinliğimizin saatlerini öğrenmek için İstanbul Oyuncak Müzesi'ni telefon ile arayarak bilgi alabilirsiniz.

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR