ÇOCUK EĞİTİMİ

İstanbul ve Bodrum'dan Seçilen Özel Atölye Etkinlikleri

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 12.07.2016 - Güncelleme : 14.07.2022

Yepyeni Atölye Etkinlikleri

Geliştiren, yeteneklerinizi keşfetmenize olanak veren her türlü seçeneğe yönelin ve hak ettiğiniz tatilin tadını çıkartın!Çocuklara sabahtan akşama kadar fiziksel aktivite ve eğlenceyi birlikte sunan etkinlikler ilginizi çekebilir!

Bazı Etkinliklere Aileler de Katılabiliyor

Su İçinde Suluboya Atölyesi’nden animasyon yapmaya, meslekleri tanımaktan çocuk partilerine… Koca yaz ne yapacağım diye düşünerek şimdiden sıkılanlara İstanbul ve Bodrum’dan seçilen güzel öneriler… Anne babalar üzülmesin, onların da katılabilecekleri pek çok organizasyon var.

2016 Yazına Özel Atölye Etkinlik Önerileri

Öğrenciler için yorucu bir tatil dönemini geride bıraktık. Okullar kapandı ama hayatın her yeni günü, hepimize farklı bilgiler taşımaya devam ediyor. Eğlenirken de yaşamın sosyal yönlerine odaklanmak, yaşıtlarımızla ya da farklı yaş grupları ile bir araya gelip etkinlere katılmak, şüphesiz ki sosyal yönden eğitimin önemli bir parçası.

Kurumsal İletişim ve Marka Direktörü Gülçin Aşkın Çetin, çocuklar için hazırlanan etkinlikler arasından seçim yaparak, çocukları eğlendirirken geliştiren birkaç rota önerdi.

1) Akbank Sanat’ta Sahne Çocukların:

Akbank Sanat’ın yaz atölyelerinde birbirinden keyifli çalışmalar çocukları bekliyor. Yaratıcı Drama Atölyesi yetenekli çocukları sahneye davet ederken, renklerin peşinden gitmeyi seçenler Sarkis’in suluboya tekniğini öğrenip Su İçinde Suluboya Atölyesi’ne katılabilir. Biz ailece yetenekliyiz diyorsanız Ailece Müzik tam size göre. Yetişkinlerin çocuklarla birlikte katıldığı bu atölyede, hayal gücü ve eğlence buluşuyor.

2) Oyuncak Müzesi’nde Kendi Oyuncağınızı da Yapabilirsiniz:

Şair Sunay Akın’ın kurduğu Oyuncak Müzesi, her çouğun görmecsi gereken büyülü bir dünya. Dünyanın dört bir yanındaki koleksiyonerlerden toplanmış oyuncaklar arasında Disney karakterlerinden masal cücelerine çok tanıdık yüzler bulacaksınız. Yaz boyunca müzede düzenlenen atölyelerde kendi oyuncağınızı yapmayı öğrenme şansınız da var.

3) Rahmi M. Koç Müzesi’nde Hafta Sonu Atölyeleri:

Zengin bir koleksiyona sahip olan Rahmi M. Koç Müzesi’nde hafta sonlarında 4-14 yaş arası çocuklar için atölyeler düzenleniyor. Tasarım, mutfak, astronomi, boyama ve denizcilik gibi farklı alanlardaki atölyelerde çocuklar hem yeni arkadaşlar ediniyor hem de atölyede hazırladıkları ürünleri alıp evlerine götürebiliyorlar.

Çocuklar İçin Yaz Atölye Etkinlik Önerileri

4) İstanbul Modern’de Ailece Sanat:

Sanatseverleri buluşturan İstanbul Modern’de Yaz Sanat Atölyeleri birinden renkli. İster kendi animasyon filminizi hazırlayın isterseniz rastlantısal olarak seçilen kelimelerle bir atölye sürecinde oluşan şiire tanıklık edin. Çocukların aileleriyle katılabilecekleri Ailece Sanat ise hafta sonlarını iple çekmek için güzel bir sebep. Anne babaların da dahil olabileceği bu eğitimlerin içerikleri müzedeki sergilere paralel olarak belirleniyor.

5) Çocukların Eğlence Cumhuriyetinde Yaz Başka Güzel:

Çocukların ilgi duydukları meslekleri deneyimledikleri KidZania’da bu yaz sıkılmak yok. Hazırlanan yaz okulu programında radyo programcılığından şefliğe, spor okulu aktivitelerinden sanat atölyelerine uzanan pek çok aktivite var. Toplam 11 haftalık yaz okulu programına minimum bir haftalık kayıtla katılmak mümkün.

6) Bodrum’da Eğlence: Kids Paradise:

Palmarina Bodrum bünyesindeki eğlence parkı Kids Paradise, çocuklara kendi enerjilerini sonuna kadar kullanarak, oynayabilecekleri birçok alan sunuyor. 5-12 yaş grubu çocuklara hizmet veren ve sabahtan akşama kadar fiziksel aktivite ve eğlenceyi birlikte sunan Kids Paradise, yaz tatili keyfini ikiye katlıyor.

Çocukların hayal gücünü, kas ve motor becerilerini geliştirici etkinlikler sunan Kids Paradise, 650 metrekarelik Aquapark’ı, macera dolu simülasyonların izlenebildiği 8D sineması, özel yapım Atlıkarıncası yani Carousel’i, oyun ortamından uzaklaşmadan damak tatlarına uygun yemek yiyebilecekleri ve özel partiler düzenleyebilecekleri çocuk restoranı ile eğlence dolu dünyasını gün boyunca çocuklarla paylaşıyor.

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR