ÇOCUK EĞİTİMİ

Rahmi M. Koç Müzesi’ndeki Kitap Gününü Kaçırmayın!

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 05.04.2017 - Güncelleme : 14.07.2022

Rahmi M Koç Müzesindeki Kitap Günlerini Kaçırmayın

Rahmi M. Koç Müzesi’nde Küçük Okurlar Kulübü Müzede kitap günlerini kaçırmayın!

Rahmi M. Koç Müzesi’nde çocuklar dinleyecek, öğrenecek ve ilk hikâyelerini yazacak

Rahmi M. KoçMüzesi’nde çocuklar keşfediyor, öğreniyor, düşlüyor ve uygulayıp, üretiyor. Küçük Okurlar Kulübü / Müzede Kitap Günleri “Evren Yiğit ile Masal Ülkesine Yolculuk”atölyesiyle 8 Nisan Cumartesi günü başlayacak. Çocuklar yazarlığa ilkadımlarını bu atölyeyle atacak.

Eğlenceli ve eğitici aktiviteleriyle çocukların vakit geçirmeyi en sevdiği müzelerden olan Rahmi M. Koç Müzesi, çocukların gelişimini atölyelerle destekliyor. ‘Bir müzeden daha fazlası’ kimliğiyle hareket eden Rahmi M. Koç Müzesi’nde düzenlenecek Küçük Okurlar Kulübü/Müzede Kitap Günleri Evren Yiğit ile Masal Ülkesine Yolculuk’ atölyesi ile başlayacak.

Rahmi M. Koç Müzesi’nde Küçük Okurlar Kulübü Müzede kitap günleri

8 Nisan Cumartesi günü Fenerbahçe Vapuru’nda gerçekleşecek etkinlik saat 15.00’te başlayacak ve 1 saat sürecek.

6-8 yaş grubu çocukların ücretsiz olarak katılabileceği etkinlik kontenjanla sınırlı olduğu için 0212 369 66 00 dahili 106 numaralı telefondan rezervasyon yaptırmak yeterli olacak.

Rahmi M Koç Müzesindeki Kitap Günlerini Kaçırmayın

Rahmi M. Koç Müzesi’ndeki Kitap Günlerini Kaçırmayın!

İlk eserler Rahmi M.Koç Müzesi’nde kaleme alınacak

Atölye, çocuk kitapları yazarı Evren Yiğit ile çocukların ‘Yazar ne yapar?’ ve ‘Yazarkimdir?’ sorularının yanıtlarını bulmasıyla başlayacak. Ardından Evren Yiğit’inkaleme aldığı ‘Masal Ülkesine Yolculuk’ kitabı canlandırmalı olarak okunacak. Sonrasında ise yine yazarın eşliğinde ‘minik yazarlar’ ilk çizgi film bölümünü kaleme alınacak. Çizgi film yazılırken çocukların yaşlarına göre ‘karakter’, ‘arka plan’ gibi konulardan bahsedilecek ve miniklerin bu konuları öğrenmesi sağlanacak. Atölye genç yazarların ilk eserlerinin kutlamasıyla sona erecek.

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR