ÇOCUK EĞİTİMİ

Tiyatro Pembe Kurbağa Perdelerini 2 Harika Oyunla Açıyor!

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 04.10.2017 - Güncelleme : 14.07.2022

Tiyatro Pembe Kurbağa Perdelerini 2 Harika Oyunla Açıyor

Tiyatro Pembe Kurbağa, 2017 – 2018 sanat sezonunu 28 Ekim Cumartesi günü saat 12.00’de açıyor! İşte, minik tiyatro severlere özel çocuk oyunlarının programı.

KARDAN ADAM İLE KARTANESİ (3 -10 yaş )

Figen ÇAKMAKOĞLU’nun yazdığı, Ali Nihat YAVŞAN’ın yönettiği, “İçinde bulunduğumuz durumu doğru değerlendirerek, dostlarımızın uyarılarını dikkate almamız gerekir” temalı oyun bir kış gününde geçiyor.

Kış gelmiş, kar yağmış. Çocuklar sevinç çığlıklarıyla kartopu oynayıp Kardan Adam yapmaya başlamışlar. Kardan Adam yapıp bitirince de başka oyunlara dalmışlar. Kardan Adam gün boyu çocukları izlemiş. Akşam olup da çocuklar evlerine girince yalnızlıktan sıkılmış. Çevredeki evlere bakıp bakıp iç çekmiş. Akşamları, çocuklarla onların evlerinde olmayı dilemiş. Ama bunu yalnızca Kar Perisi gerçekleştirebilirmiş.

3-10 yaş grubuna yönelik oyunun Kostüm Tasarımı Güneş ÇAKMAKOĞLU’na, Çevre Tasarımı Figen ÇAKMAKOĞLU’na ait. Rolleri Ali Nihat YAVŞAN, Gülşah ÇAKMAKOĞLU, Öykücan YAVŞAN, Duru YAVŞAN, Asal ISRA ve Derin ÜNDEŞ paylaşıyor.

Oyun, 28 Ekim Cumartesi günü Saat 12.00’de sahnelenecek.

BEBEK TİYATROSU / BENİM GÜZEL YATAĞIM (3 yaş ve öncesi)

BEBEK TİYATROSU serisinde, Ali Nihat YAVŞAN tarafından sahneye taşınan masallarla, tiyatro ortamında drama, anlatı, kukla, müzik ve oyunculuk birleştirilerek minik izleyicilere ulaşmak, tiyatroyu küçüklerle buluşturmak hedefleniyor.

Oyunumuzda minik köpek Neşeli’nin başından geçenler anlatılıyor.

Neşeli artık kendi yatağını beğenmez olur. Dışarı çıkar ve arkadaşlarının yataklarının nasıl olduğuna bakar. Bir dizi serüven sonunda en güzel yatağın kendi yatağı olduğuna karar verir.

Kukla Tasarımı Güneş ÇAKMAKOĞLU’na, Çevre Tasarımı Figen ÇAKMAKOĞLU’na ait olan BENİM GÜZEL YATAĞIM oyunu, 29 Ekim Pazar günü Saat 12.00’de 3 yaş ve öncesi izleyicilerimizle ilk kez birlikte oluyor.

Oyunların biletlerini gişelerden temin edebilirsiniz.

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR