CİLT BAKIMI VE ESTETİK

Haftada 2 Kez, 20 Dakikalık Detoks Banyosu

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 29.01.2015

Banyo Detoksu

Yoğun, stresli bir gün geçirdiğinizde yorgunluğu üzerinizden atmanın kolay bir yoludur detoks banyosu. Tuzlu su bedende birikmiş negatif elektriği iletkenliği doğal olarak stresi sizden alır götürür. Uzmanlar, vücudu dış etkenlere bağlı oluşan zehirli maddelerden, toksinlerden arındırmak için haftada iki kez detoks banyosu yapılmasını öneriyor. Peki ama ne işe yarar? Nasıl hazırlanır?

Detoks Banyosu Ne Demek?

Detoks banyosu ile vücudunuzdaki toksinleri dışarı atıp, strese bağlı hormonlardan kurtulabilir ve vücudunuzun pH değerini dengeleyebilirsiniz.

Özetle, vücut dışındaki zehirleri ve toksinleri temizlemeye yarayan bir banyodur. Detoks banyosunda kullanılan doğal maddeler, vücudun dışındaki zehri ve toksinleri yok eder. Cildimizi toksinlerden arındırır. Vücudunuzu temizler. Ağrıları giderir. Yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm verir. Fiziksel, zihinsel ve ruhsal bir gevşeme sağlar. Uyumayı kolaylaştırır.

İşte Size Basit Bir Detoks Banyosu Formülü:

Malzemeler:

1 avuç dolusu doğal banyo tuzu

1 tatlı kaşığı çam terebenti

20 dakikalık bir banyo için ılık banyo suyu (yaklaşık 100 derece)

Nasıl Hazırlanır?

Banyo tuzunu, su dolu küvetin içine atın. Çözülmesi için suyun kaynar olması gerekiyor. 100 derecelik su da çözülebilir. 1tatlı kaşığı çam terebenti yağı koyup suyu karıştırın.

Detoks Banyosu

Nasıl Yapılır?

Banyo süngerinizi bu suya batırın. Tüm vücudunuzu bu suyla silin. Veya banyo suyunuzun içine bu maddeleri koyun ve 20 dakika içinde bekleyin.

Detoks Banyosu Önerisi 2

Haftada bir kez, sıcak su dolu bir küvetin içine bir avuç dolusu epsom (magnezyum sülfat) banyo tuzu, 10 damla lavanta yağı ve yarım su bardağı karbonat ekledikten sonra, küvette 20 dakika kalırsanız, vücudunuzdaki toksinleri dışarı atıp, strese bağlı hormonlardan kurtulabilir ve vücudunuzun pH değerini dengeleyebilirsiniz.

Detoks banyosunun keyfini çıkarın. Mutlu ve sağlıklı günler...

Konular :