CİLT BAKIMI VE ESTETİK

Yaşlanma Karşıtı Doğal Göz Kremi 

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 23.07.2016 - Güncelleme : 09.07.2022

 Yaşlanma Karşıtı Doğal Göz Kremi 

Gülmediğiniz halde göz çevreniz kırışıksa kırmızı alarm! Haberimiz; "Erken yaşlanmak istemiyorum; bunun için en yapmalıyım?' diyenlere...

Göz çevresi, cilt yapısının ince olması ve sürekli hareket halinde olması nedeniyle yüzümüzde kırışmaya en erken başlayan bölgedir maalesef. Göz çevresi kırışıklığı genellikle alt göz kapağına yakın bölgede gülerken ortaya çıkar. Bu nedenle genç görünüm için; düzenli bir yaşam,sağlıklı beslenme ve doğru krem ile düzenli bakım önemlidir.

Göz Çevresinin Yaşlandığı Nasıl Anlaşılır?

Gülerken ortaya çıkan kırışıklıklar bazı kişilerde ince çizgiler halindeyken bazılarında derin çizgiler olarak belirebilir.Göz çevresi kırışıklığı, güneş hasarına bağlı olarak genç insanlarda bile görülebilir. Hatta gülerken göz çevresi çizgileri daha da belirgin hale gelir.

Gülmediğiniz Halde Göz Çevreniz Kırışıksa Kırmızı Alarm!

Bir kişide gülmediği halde göz çevresinde çizgiler belirmişse, bu durum o bölgenin derisinin yaşlandığı anlamına gelir.

"Erken Yaşlanmak İstemiyorum? Erken Yaşlanmamak İçin Ne Yapmalıyım?"

Göz altı ve çevresi kurumaya meyillidir ve hassas bir cilt yapısına sahiptir. Göz çevrenizi nemlendirecek, kırışıklıkları önleyecek, mevcut kırışıklıkları yok edecek mucize bir kreme ihtiyacınız varsa doğru adrestesiniz. Üstelik bu göz kremi tamamen doğal malzemelerle hazırlanabiliyor. Cildi yararları saymakla bitmeyen hindistancevizi yağı ve E vitamini kapsülleri ile hazırlayacağınız bu basit göz kremi ile hem yaşlanmanın etkilerinden kurtulun, hem de göz çevrenizi nemlendirin.

Gelelim, doğal ve çok etkili bu göz kremini nasıl hazırlayacağınıza...

Basit ve Mucizevi Bir Göz Kremi

Yalnızca iki çok etkili malzeme bu mükemmel göz kremini yapmanız için yeterli. Organik hindistan cevizi yağı ve eczaneden temin edebileceğiniz E vitamini kapsülleri.

Bu göz kremi, göz çevresini nemlendirmekle de kalmıyor, oluşmaya başlayan veya var olan ince çizgileri, kırışıklıkları da yok ediyor. Yani aynı zamanda anti-aging (gençleştirici) özelliğe sahip. Yalnızca birkaç hafta düzenli kullandığınızda farkı gözlerinizle göreceksiniz.

Hindistan cevizi yağı çok iyi bir nemlendiricidir; cilt için doğal bir antibiyotik ve multivitamindir. Cildinizi besler, ciltte antioksidan etki yaratır. Yani, göz çevrenizdeki cilde doğal bir bakım yapar ve erken yaşlanmayı önler.

E Vitamini yağı da erken yaşlanmayı önler ve cildin iyileşmesini sağlayan güçlü bir antioksidandır.

İsteğe bağlı olan buhur yağı cildi gençleştiren, ince çizgilerden ve kırışıklıklardan kurtulmaya yardımcı doğal bir yağdır. Buhur yağını satın alırken soğuk sıkım olmasına dikkat edin.

Basit bir göz kremi tarifi. Denemek için sabırsızlandığınızı tahmin edebiliyoruz...

Doğal Göz Kremini Hazırlamak İçin Hangi Malzemelere İhtiyacınız Olacak?

Malzemeler:

1/2 su bardağı organik hindistan cevizi yağı

6-8 E vitamini kapsülü

10 damla buhur yağı (isteğe bağlı)

Hazırlanışı:

• Hindistan cevizi yağını, kısık ateşte, küçük bir tencerede benmari usulü eritin. Veya mikrodalgada 15 saniye kadar eritin.

• E vitamini kapsüllerinin üzerine birer delik açın. Eriyen hindistan cevizi yağının içine ilave edin. Buhur yağından 10 damla damlatın. Tahta kaşıkla iyice karıştırın.

Katılaşması için buzdolabında bir saat bekletin. Bu kremi mutlaka buzdolabında tutun.

• Kremi mutlaka cam bir kase içinde hazırlayın. Ve mutlak tahta bir kaşıkla karıştırın.

Yaşlanma Karşıtı Doğal Göz Kremi 

Doğal Göz Kremini Nasıl Uygulanır?

Geceleri ve sabahları parmağınızla küçük bir miktar alarak göz çevrenize hafifçe uygulayın.

Eğer sabah makyaj yapacaksanız, 10 dakika önceden göz çevrenize bu kremi uygulayın. Kremin kuruduğundan emin olduktan sonra makyajınızı yapmaya başlayabilirsiniz.

Bu kremi aynı zamanda göz makyajı temizleyicisi olarak da kullanabilirsiniz. Çok etkili ve fonksiyonel bu mucizevi doğal göz çevresi kreminin keyfini çıkarın!

Hazırladığınız doğal göz kreminizi mutlaka buzdolabında muhafaza edin.

Bu gençleştirici göz kremi ile cildiniz çok daha parlak ve dikkat çekici görünecek.

Not: Eğer hindistan cevizi yağına, hindistan cevizine veya E vitaminine alerjiniz varsa bu kremi kullanmayın.

Konular :