BESLENME

Vücutta Sağlık, Ciltte Gençlik İçin Maydanoz Kürü

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 01.06.2015

Vücutta Sağlık Ciltte Gençlik İçin Maydanoz Kürü

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun maydanoz kürü ile vücudunuzu kimyasallardan arındırabilir, kendinizi her zamankinden daha dinç, zinde ve güzel hissedebilirsiniz. Denemeye değer!

Maydanoz Kürü ile Vücudunuza Sağlık, Cildinize Güzellik Gelsin

Günümüzde tükettiğimiz hiçbir besin saf değil maalesef. Tükettiğimiz et, sebze ve meyveler, içtiğimiz su, soluduğumuz hava kirli. Kullanılan zirai ilaçlar, hormonlar, transgen tohumlar (genleri ile oynanmış tohumlar), besinlere ilave edilen koruyucu katkı maddeleri, fabrika bacalarından ve araçların motorlarından çıkan egzoz gazları, sonuçta bizlere geri dönen kirlilik kaynakları.

Bu kimyasalların zamanla organlardaki birikimi hem hastalıklara karşı direnci zayflatır hem de organ şikayetlerinin daha erken ortaya çıkmasına neden olur.

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun maydanoz kürü ile vücudunuzu kimyasallardan arındırabilir, kendinizi her zamankinden daha dinç, zinde ve güzel hissedebilirsiniz. Denemeye değer!

Vücudunuzu Maydanoz Kürü ile Arındırın, Daha Zinde Hissedin

Maydanoz, gençleştirme, cilt tazeliğinin, güzelliğinin geri kazanılmasında ve korunmasında rolü büyüktür. Maydanoz bu gücünü, içerdiği etkin maddelerin özellikle karaciğer metabolizması üzerindeki olumlu etkisinden ve tüm vücuttan yabancı kimyasal maddeleri atabilme özelliğinden alır. Sağlıksız çalışan karaciğer metabolizması, cildin yavaş yavaş tazeliğini, güzelliğini ve canlılığını yitirmesine ve kişinin yorgun görünmesine, diğer organlarının olumsuz etkilenmesine neden olur.

“Maydanoz Kürü” ile VücudunuzuKimyasallardan Arındırın

Maydanoz karaciğerin sağlıklı çalışmasında etkin rol oynar. Böylelikle kişinin daha genç, daha sağlıklı, dinç ve zinde olmasında etkili olur.

Vücutta Sağlık Ciltte Gençlik İçin Maydanoz Kürü

Maydanozu Tüketmek Yetmez Kürünü Uygulamak Gerekiyor

Bu kürü uygulayanlar kısa zamanda çok başarılı sonuçlar alabilirler. Bunun nedeni, maydanozun insan metabolizması üzerindeki etkilerinin çok hızlı oluşmasıdır.

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’nun gençleştiren, cildi güzelleştiren maydanoz kürü nasıl hazırlanır?

  • Kökleri hariç, saplarıyla birlikte 15-20 tane taze maydanozu havanda iyice ezin, üzerine yarım limon sıkın.

  • İyice karıştırdıktan sonra sabah kahvaltısından yarım saat önce aç karnına tüketin, üzerine bir bardak su için.

  • On beş gün ara vermeden her sabah bu kürü uygulayın.

  • Sonra bir hafta ara verin. Bir hafta aradan sonra tekrar on beş gün aynı şekilde kürü uygulayın. Dört-beş ay sonra duruma göre, bu kürü aynı şekilde tekrar edebilirsiniz.

Önemli!

Satın aldığınız maydanozun doğal olmasına dikkat edin. Küçük yapraklı olanlarını tercih edin.

Konular :