GÜNCEL

"Marko Paşa" 23 Mayıs'ta Kaçırmayın!

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 21.05.2015

Marko Paşa 23 Mayısta Kaçırmayın

Türk tiyatrosunun komedi dalındaki en büyük ustalarından Nejat Uygur tarafından uzun yıllar başarıyla sahnelenen “Marko Paşa” isimli oyun günümüz yorumuyla yenidentiyatro sahnelerinde.

Oyun,Süheyl ve Behzat Uygur tiyatrosu tarafından, geleneksel Türk tiyatrosu ekolünde önemli bir yer teşkil eden operetlerinden bir örnek olarak 23 Mayıs'ta Mall Of İstanbul'da!

Franz Von Schönthan ve Gustav Kadelburg tarafından yazılan oyun, Nejat Uygur tarafından Türkçeye ve geleneksel Türk Tiyatrosuna uyarlandı. 15 farklı şarkıyla ve danslarla zenginleştirilerek tuluat ve modern tiyatronun harmanlandığı bir operet tadında seyirciye sunulacak.

Marko Paşa 23 Mayısta Kaçırmayın

Provalarına geçtiğimiz günlerde başlanan oyunda Süheyl ve Behzat Uygur, Şahnaz Çakıralp, Uğur Babürhan, Leyla Yüngül, Önder Keskin, Burcu Afşin, Ömer Yılmaz ve uzun bir aradan sonra tekrar sahnede göreceğimiz Nejla Uygur rol alıyor.

Müzikalin kostüm tasarımı Sadık Kızılağaç a, besteleri Afife Jale ödülüne sahip Serpil Günseli ye, şarkı sözleri, dekor tasarımı ve yönetmenliği Uğur Babürhan’a ait.

Oyunun Programı Şöyle:

23 Mayıs 2015 Cumartesi Saat: 21:00 Moi Sahne

MALL OF İSTANBUL

Süleyman Demirel Bulvarı Mahmutbey Başakşehir / İstanbul
Tel:0212 801 10 00
Faks: 0212 801 10 05
Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR