MAGAZİN

2013 Türkiye Güzeli Ruveyda Öksüz Oldu

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 31.05.2013

2013 Türkiye Güzeli Rüveyda Öksüz Seçildi

Star’ın bu akşam düzenlediği Elidor Miss Turkey 2013 Güzellik Yarışması’nın final gecesi sahne şovları, güzelleri, ünlü isimlerden kurulu jürisi ve ünlü konukları ile tam bir görsel şölene dönüştü. Miss Turkey 2013 güzeli bu akşam seçildi ve Ruveyda Öksüz 1. oldu.

2013 Türkiye Güzeli Kim Seçildi?

Elidor Miss Turkey 2013’ün büyük finalini iki ünlü oyuncu Ceyda Düvenci ve Murat Yıldırım birlikte sundu.

Miss Turkey 4. güzeli Ahu Ağırbaş olurken, 3. güzel Ebru Avcı oldu. Miss Turkey 2. güzeli Berrin Keklikler oldu. Miss Turkey 1. güzeli ise Ruveyda Öksüz oldu.

Türkiye Güzeli Rüveyda Öksüz Kimdir?

2013 Türkiye Güzeli Rüveyda Öksüz Oldu

2013 Türkiye Güzeli Rüveyda Öksüz Seçildi

Yaş: 19

Doğum Yeri: İstanbul

Boyu: 1.80

Eğitimi: İstanbul Üniversitesi Astronomi ve Uzay Bilimleri 1. sınıf öğrencisi

Mesleği:Öğrenci

Hobileri: Yıldızlar ve gökyüzünü çok seviyor ve ilgileniyor
Gecenin süprizi ise Göksel ve Kenan Doğulu oldu. Türk pop müziğinin en önemli starlarından biri olan ve canlı performans ustası Kenan Doğulu, şarkıları ve sahne şovlarıyla geceye damgasını vurdu.
Geçen ay Türkiye Müzik Ödülleri’nde En İyi Kadın Sanatçı ödülünü alan Göksel de Elidor Miss Turkey gecesinde şarkılarıyla konukları büyüledi.

İlk Dört Türkiye'yi Temsil Edecek!

Yarışmada birinci gelen güzel Rüveyda Öksüz Miss World (Dünya Güzellik), ikinci güzel Berrin Keklikler Miss Universe (Kainat Güzellik Yarışması), üçüncü güzel 3. güzel Ebru Avcı Miss Earth’de temsil edecek.

Yarışmada dördüncü seçilen güzel Ahu Ağırbaş ise Miss International ilan edildi.

Jüride Kimler Vardı?

Finalde Türkiye Güzeli’ni seçecek isimler arasında genç kuşağın gözde oyuncuları Engin Altan Düzyatan, Ahmet Kural, Türk sinemasının en güzel kadın oyuncularından Filiz Akın, 2012 Miss World (Dünya Güzeli) Yu Wenxia, 2002 Miss World (Dünya Güzeli) Azra Akın, gazeteci Hıncal Uluç ve Güneri Civaoğlu, moda tasarımcısı Yıldırım Mayruk, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Dr. Nuri Soysal, Elidor Saç Uzmanı Thomas Taw, ve Miss Turkey Organizasyonu Başkanı Can Sandıkçıoğlu yer aldı.

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR