MAGAZİN

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın İlk Aile Fotoğrafı

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 12.09.2016

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşının İlk Aile Fotoğrafı

Acun Ilıcalı’nın sevgilisi Şeyma Subaşı Instagram hesabından mutluluk pozları verdi. Kızı ve Acun Ilıcalı ile olan mutluluk pozunu Instagram’dan paylaştı!

Şeyma Subaşı Instagram’da Aile Pozu Paylaştı!

Şeyma Subaşı Instagramda Aile Pozu Paylaştı

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı ve uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Şeyma Subaşı, kızları ile birlikte bayram pozu verdi.

Geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı’nın Instagram hesabında Şeyma Subaşı ile olan fotoğrafını paylaşması gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu olayın ardından bugün Şeyma Subaşı, Instagram hesabından kızı Melissa ve Acun Ilıcalı ile olan fotoğrafını paylaşarak mutluluk pozları verdi.

13 yıldır evli olduğu eşinden boşanan Acun Ilıcalı, sevgilisi Şeyma ile olan birlikteliğini artık sosyal medyada paylaşmaktan çekinmiyor. Geçtiğimiz günlerde, aralarında Şeyma Subaşı’nın da olduğu iki arkadaşıyla çekildikleri fotoğrafı ‘Güzel dörtlü’ diyerek paylaşan Acun’dan sonra, şimdi de Şeyma Subaşı ailece çekildikleri bayram fotoğrafını paylaştı.

Kızları Melissa ile çektirdikleri selfie’yi paylaşan Subaşı, yeni saç rengi ile de birçok kişiden övgü aldı.

Ünlülerin dünyasına giriş yapan Şeyma Subaşı’nın, Acun Ilıcalı ile evlenip evlenmeyeceği dedikodular arasında yer alıyor.

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR