MAGAZİN

Aşk Laftan Anlamaz'a Büyük İlgi

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 14.07.2016

Aşk Laftan Anlamaz Dizisi

Yaz sezonun başlaması ile bir bir ekranlara gelen diziler yayınlandığı ilk günden itibaren izleyicilerin gönüllerinde taht kurdu. Yeni dizilerin başlaması ile renklenen ekranlarda hafta içi ve hafta sonu her gün birbirinden iddialı diziler ve televizyon yapımları yer alıyor. Bu yapımlardan biri de Aşk Laftan Anlamaz.

Bir Yakışıklı Zengin Erkek ve Güzel Kız Hikayesi

Başrolünde Hande Erçel ve Burak Deniz’in yer aldığı dizide; Hande Erçel, dizide Hayat karakteri ile karşımıza çıkıyor. Burak Deniz ise Murat Sarsılmaz ile izleyicilerin kalbinde taht kurmaya başladı.

Show TV Ekranlarının Sevilen Yaz Dizisi

Bi Yapım’ın ilk projelerinden birisi olan Aşk Laftan Anlamaz dizisinin senaryosunu ise Nuray Uslu, Aylin Eren ve Yusuf Kürşad Gürses’in yazdı. Yönetmenliğini Bahadır İnce’nin yaptığı “Aşk Laftan Anlamaz” izleyiciden tam not almışa benziyor.

Son Bölümünde İzleyici Aşka Kitlendi

Şimdiden geniş izleyici kitlesine sahip olan dizi yeni sezona iddialı giriyor. Yaz aylarının en çok merak edilenleri arasında yer alan Aşk Laftan Anlamaz dizisi heyecanla beklenmeye başlandı.

Aşk Laftan Anlamaz'ın 5. bölümünde Ne Oldu?

Show TV ekranlarının yeni dizisi Aşk Laftan Anlamaz 5. bölümünde dün gece yayınlanan son bölümün ardından ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde Hayat ve Murat arasında yaşanan hem eğlenceli hem de duygusal sahneler Aşk Laftan Anlamaz dizisine damga vuruyor.

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR