MAGAZİN

Funda Özkalyoncuoğlu "Kürt Mantolu Madonna"yı Kim Sandı?

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 17.10.2016

Funda Özkalyoncu Kürt Mantolu Madonna Karışıklığı

Magazin programı sunucularından Funda Özkalyoncuoğlu, kitaptaki 'Madonna'yı ünlü müzisyen Madonna sanında sosyal medyada olay oldu.

Bir televizyon kanalında yayınlanan 'Aramızda Kalmasın' programında Madonna karışıklığı yaşandı. TV8'de yayınlanan 'Aramızda Kalmasın' programında, Madonna karışıklığı yaşandı. Beren Saat'in Sabahattin Ali'nin Türk edebiyatında önemli bir yeri olan 'Kürk Mantolu Madonna' kitabının uyarlaması olan filmde rol alacağı konuşulurken, program sunucularından Funda Özkalyoncuoğlu'nun kitapta anlatılan karakteri müzisyen Madonna sanmasıyla büyük bir karışıklık yaşandı. Kürk Mantolu Madonna kitabı Twitter'da TT oldu.

'Aramızda Kalmasın' programında yaşanan bir karışıklık güne şimdiden damgasını vurdu. Türk edebiyatının usta kalemi Sabahattin Ali'nin 'Kürk Mantolu Madonna' adlı eserinin beyazperde uyarlamasında Maria Puder karakterini canlandıracak olan Beren Saat üzerine konuşulurken, program sunucularından Funda Özkalyoncuoğlu, kitaptaki 'Madonna'yı ünlü müzisyen Madonna sandı.

'Madonna'nın hayatı bizim için enteresan olabilir' diyen Özkalyoncuoğlu'nu program moderatörü Jess Molho 'Yalnız bu kitap 1943'te yazıldı. Sabahattin Ali bu kitabı asker yıllarında çadırda yazmış' diye uyarınca şaşıran Özkalyoncuoğlu ve programın diğer sunucusu Sena Keçeli'nin 'Madonna var mıydı o zamanlar?' demeleri sosyal medyaya bomba gibi düştü. Sabahattin Ali'nin büyük eserine yapılan bir saygısızlık sosyal medya kullanıcıları tarafından mizahi bir dille eleştirildi.

Cnn Türk

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR