MAGAZİN

Genç Oyuncu Ece Hakim Harvard'ı Kazandı!

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 21.12.2016

Genç Oyuncu Ece Hakim Harvardı Kazandı

Setten Harvard’a... Genç oyuncu burslu okuyacak!

‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan’ Ece Hakim, sette bile ders çalışarak ABD’nin en önemli üniversitesine girmeyi başardı.

Genç dizi oyuncusu Ece Hakim, mutlu sona ulaştı ve eğitim hayatını sürdürmek istediği Harvard Üniversitesi’nden burs kazandı. “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinde Zeyno karakterinde izlediğimiz genç oyuncu, setteki zor çalışma şartlarına rağmen hedeflerinden vazgeçmeyerek burs kazanmayı başardı.

ABD’nin en önemli eğitim kurumu Harvard’da psikoloji okuyacak olan genç oyuncunun bu başarısı dizi setinde büyük mutluluk yaşanmasına sebep oldu ve pasta kesilerek kutlandı.

O anların videosunu çekerek paylaşan Deniz Çakır, genç rol arkadaşını, “Kıymetlimiz, bitanemiz... Ece’miz Harvard’ı kazandı.. hem de % 120 bursla... Hem de gece gündüz sette, kıyıda köşede ders çalışarak... O kadar duygulandım ki.. Ve şu zor günlerde içim umutla doldu.. Sen çok güzel işler yapacaksın Ece..

Aydınlığını, ışığını, enerjini hepimize bulaştır... Gurur duyuyorum seninle güzel kuzum...” mesajı ile tebrik etti. 1998’de İstanbul’da doğan Ece Hakim, ilk olarak ‘Anlat İstanbul’ adlı projede; ardından ‘Umutsuz Ev Kadınları’ dizisinde rol almıştı.

Türkiye

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR