MAGAZİN

Güldür Güldür Show'un Sevilen Oyuncularından Onur Buldu Programdan Ayrılıyor mu?

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 17.08.2022 - Güncelleme : 18.08.2022

Güldür Güldür'ün Bilal'i Onur Buldu programdan ayrıldı mı? Onur Buldu Güldür Güldür Show'a veda mı ediyor, neden ayrılıyor? 

Güldür Güldür Show'un Bilal'i Onur Buldu ile ilgili sosyal medyada yer alan iddialar sonrası birçok vatandaş internette araştırma yapmaya başladı. Ünlü oyuncunun, Show TV'de yayınlanan Güldür Güldür Show programına veda ettiği öne sürüldü. Peki, Güldür Güldür'ün Bilal'i Onur Buldu programdan ayrıldı mı? Onur Buldu Güldür Güldür Show'a veda mı ediyor, neden ayrılıyor? İşte merak edilen soruların yanıtı...

Güldür Güldür Show’un beğenilen oyuncusu Onur Buldu, programa veda etti. Buldu, 2013’ten beri yer aldığı programda Bilal karakteri ile tanınıyordu.

 

Onur Buldu Programdan Neden Ayrıldı

Oyuncu Onur Buldu'nun yeni projeler için programdan ayrıldığı iddia ediliyor.

Onur Buldu Programdan Ayrıldı mı? 

Oyuncu Onur Buldu, Ali Sunal’ın moderatörlüğünü yaptığı Güldür Güldür Show’a veda etti. tv100’ün haberine göre; Buldu, kariyerine yeni projelerle devam edecek. Başarılı oyuncu son olarak Exxen için 25 Film imzalı “Sizi Dinliyorum” projesine başlamıştı.Buldu, geçen haftalarda kızı Masal’ı kucağına almıştı.

Güldür Güldür Showun Sevilen Oyuncularından Onur Buldu Programdan Ayrılıyor mu?
Ekranların sevilen yüzü Onur Buldu programdan ayrılma kararı aldı.  

Güldür Güldür Show'da Bilal Karakteriyle Ekranlara Gelen Oyuncu Onur Buldu Kimdir?


Onur Buldu, 4 Ağustos 1982 tarihinde Bergama, İzmir’de dünyaya geldi. Ebe hemşire bir anne ve öğretmen bir babanın oğludur. Menemen’de büyüdü. Ailesi aslen Mazgirt, Tuncelilidir. Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde eğitim aldı. İzmir Devlet Tiyatrosu’nda bir süre görev yaptı ve Keşanlı Ali Destanı oyununda oynadı. Ardından İstanbul’a yerleşen Onur Buldu, birçok dizi ve sinema yapımında rol aldı.

Konular :

Güldür Güldür Show, Bilal, Onur Buldu, Ayrılmak 

BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR