MAGAZİN

Sevilen Dizi Behzat Ç'den Haber Var

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 16.08.2016

Sevilen Dizi Behzat Ç den Haber Var

Behzat Ç. Geri Mi Geliyor? Behzat Ç.’nin Senaristinden Müjde

Sevilerek izlenen dizisi Behzat Ç. ekranlara geri mi dönüyor? Özlenen dizinin senaristinden hayranlarına müjdeli haber geldi. İşte o müjde

Behzat Ç. Geri Mi Geliyor? Behzat Ç.’nin Senaristinden Müjde

Türkiye yakın televizyon tarihinin en çok konuşulan ve izlenen polisiye dizilerinden olan Behzat Ç. geri mi geliyor?

Televizyon tarihinin en çok konuşulan polisiye dizisi Behzat Ç.’nin geri başlayacağı konusu sosyal medya üzerinden sıkça konuşulmaya başlandı. İnternet ortamının en büyük tartışma ağı olan Ekşi Sözlük’te “behzat ç’nin yeni sezonda tekrar başlaması” adında bir başlık oluşturuldu.

Oluşturulan bu başlık altında, özlenen dizinin senaristi Emrah Serbes’in de bulunduğu bir fotoğraf eklendi. Oluşturulan konunun başlığında dizinin yeniden başlaması yönünde çalışmalar yürütüldüğü iddia edildi.

Ekşi Sözlük’te paylaşılan bu iddiaların ardından, dizinin senaristi Emrah Serbes, sosyal medya esabı Twitter üzerinden dizinin tekrar başlayabileceğine yönelik sinyal verdi. Twitter üzerinden bir paylaşımda bulunan dizinin senaristi Emrah Serbes “Görüşüyoruz olabilir” şeklinde bir paylaşım yaptı.

Behzat Ç. dizisinin senaristi Emrah Serbes tarafından atılan bu tweet yüzlerce kişi tarafından retweet ve beğeni aldı. Bu paylaşımın ardından dizinin hayranları sosyal medyada”Behzat Ç. Yeniden” etiketi altında dizinin yeniden başlaması için çok sayıda paylaşımda bulundu.

Dizinin hayranları yaptıkları bu paylaşımlarla dizinin tekrar başlaması için bir kampanya başlattı. Bu paylaşımların ardından hayranlar dizinin tekrar başlamasını sabırsızlıkla beklemeye başladı.

5haber

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR