MAGAZİN

Tarkan ile Murat Boz Neden Küs?

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 04.10.2016

Tarkan ile Murat Bozun arası neden bozuk

Tarkan Murat Boz Küslüğünün Nedeni Ortaya Çıktı

Bir süredir aralarında küslük olan Tarkan ile Murat Boz arasında yaşanan bu küslüğün nedeni belli oldu.

Tarkan Murat Boz Küslüğünün Nedeni Ortaya Çıktı Güncelleme

Meqastar Tarkan'ın uzun yıllar vokalisti olarak çalışan Murat Boz ile küs olduğu ortaya çıktı. Uzun süredir küs olan iki ünlü yıldızın aralarında yaşananlar ortaya çıktı. Peki, Murat Boz ile Tarkan neden konuşmuyorlar? Murat Boz solo kariyerine başlamadan altı yıl önce Tarkan'ın vokalisti ve yakın dostuydu. Bu yıl mayıs ayında Pınar dilekle aile kuran Tarkan eski dostu Murat Boz'u düğününe de davet etmedi.

İddialara göre, iki ünlü yaklaşık 1 senedir ne telefonla konuşup, ne de yüz yüze görüştü. Ünlülerin küskünlüğünün nedeni ise Boz'un ilk albümünü çıkardığı dönemde Tarkan'ın verdiği desteğe karşı duyarsız davranışları olmuş. 2015 yılında Murat Boz ve Tarkan'ın eski sevgilisi Bilge Öztürk'le ilgili ortaya atılan aşk söylentileri de bu küskünlüğün nedenlerinden biri olarak görülüyor.

Ayrıca, Murat Boz'un bu yıl çıkardığı "Janti" albümünün Tarkan'ın albümü ile kıyaslanmasının da, yaşanan küslükte önemli rol oynadığı düşünülüyor. İlerleyen dönemlerde bu küskünlük biter mi bilinmez fakat iki ünlü yıldızın gündemde olması, magazin basınında daha bir çok özel haberin medyada yer almasını sağlayacaktır.

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR