MAGAZİN

Yalın Yeni Şarkılarını Harbiye'de Seslendirdi

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 07.10.2016

Harbiyede Yalın Rüzgarı

Yalın, heyecanla beklenen “Bayıla Bayıla” albümünden şarkılarını ilk kez 6 Ekim Perşembe günü Harbiye Açıkhava’da seslendirdi.

YALIN, HARBİYE’Yİ RENKLİ BİR HAYAL DÜNYASINA TAŞIDI

Yalın, heyecanla beklenen “Bayıla Bayıla” albümünün ilk konseri için 6 Ekim Perşembe akşamı Açıkhava sahnesindeydi. Dinleyenlere umut veren şarkılarından “Tatlıyla Balla” ile perdeyi açan Yalın, Harbiye’yi dolduran hayranlarını renkli bir hayal dünyasına taşıdı.

Yalın'ın Yeni Albümünden Şarkılar

Yalın, heyecanla beklenen “Bayıla Bayıla” albümünden şarkılarını ilk kez 6 Eim Perşembe günü Harbiye Açıkhava’da seslendirdi. “Bayıla Bayıla” albümünün çıkış şarkısı olan “Tatlıyla Balla”nın yanı sıra Yalın; yeni albümünden “Kader Ne Söylüyorsa”, “Delidir”, “Nöbetçi Geceler”, “Sesinde Aşk Var” gibi şarkılarına da konserinde yer verdi.

Harbiyede Yalın Rüzgarı

Yalın, ikinci yarıya sevenlerine sürpriz yaparak sahneye DJ Set ile çıktı. Yalın, setin başına davet ettiği Mahmut Orhan’ı Harbiye’ye “23 yaşında dünya listelerinin tozunu attırıyor” diye tanıttı. DJ Mahmut Orhan, “Ki Sen” ve Bayıla Bayıla albümünden “Sesinde Aşk Var” şarkısına Harbiye Açıkhava konseri için özel olarak yaptığı remiksle Yalın’a eşlik etti.

Yalın’ın “Bayıla Bayıla” albümü konsepti Açıkhava sahnesine taşınarak, Black Light Art çalışmasıyla Harbiye renklendirildi. Rengarenk görsellerin eşlik ettiği konserde, Yalın, sahneye sprey boya ile hayranlarına “KALBİMSİNİZ” yazdı.

Yalın’ı dinlemeye gelenler arasında Çağla Şikel, Hakan Akkaya, Aslışah Alkoçlar, Tamer Yılmaz, Simay Kamer Uras, Sedef İybar gibi ünlü isimler de vardı.

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR