MAGAZİN

Yeni Sezon Fi'de Serenay Olmayacak mı?

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 05.08.2017

Yeni Sezon Fide Serenay Olmayacak mı

Fi'nin yeni sezonunda Serenay Sarıkaya olmayacak mı?

Türkiye'nin en geniş çaplı internet dizisi olan Fi'den kötü haber geldi. Başrol oyuncusu Serenay Sarıkaya'nın yeni bölümde olmayacağı söyleniliyor. İşte ayrıntılar...

Başrollerini Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür ve Berrak Tüzünataç'ın paylaştığı 'Fi' dizisi 1 Temmuz'da sezon finali yapmıştı. İzleyici yeni sezon için sabırsızlanırken, kötü haber Serenay Sarıkaya'dan geldi. Sarıkaya'nın diziye veda edeceği iddia edildi.

SERENAY 4 BÖLÜM SONRA YOK MU?

Posta'da yer alan habere göre; Serenay sadece 4 bölümde yer alacak. Güzel oyuncunun diziye nasıl veda edeceği de şimdiden belli. Bu arada başrol oyuncularından Ozan Güven yeni bölümlerin eylülün ilk haftası yayınlanmaya başlayacağını açıkladı.

Yeni Sezon Fide Serenay Olmayacak mı

Yeni Sezon Fi'de Serenay Olmayacak mı?

Fİ DİZİSİ KONUSU

Yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Mert Baykal’ın üstlendiği, puhutv’nin ilk orijinal dizisi Fi izleyiciyle buluşuyor! Bir adam bir kadını sever ve dünya değişir. Ama hayatı kökten değiştiren, aşkı değil, aşkına ulaşabilmek için cesaret edebildikleridir. O kişiye duyduğu aşkın acımasızlığında öylesine büyük fırtınalar başlatır ki, sonunda, dokunduğu her şeyi yıkar. Ve bazen… Hayatın kendini yenilemesi için önce her şeyin yıkılması şarttır. Azra Kohen’in çok satan “Fi-Çi-Pi” üçlemesinden Nüket Bıçakçı tarafından senaryolaştırılan, başrollerinde Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç, Mehmet Günsür ve Büşra Develi’nin yer aldığı, tutkunun peşinden koşanların, yanma pahasına ateşe uçanların ve acıdan geçerek süregelen yaşama karşı dik duranların hikayesi Fi, yaklaşık 60 dakikalık bölümleriyle puhutv'de.

AA

Kaynak: Akşam

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR